oslo

Nu har jag precis kommit fram till oslo, sitter här hemma hos frida! Satte mig på tåget kl 8 i morse och var framme här vid kl 14:30, ganska segt! Men nu är man äntligen här och det ska bli jävligt gött att hänga med frida! Nu ska vi käka! HEJ

tisdag

Vilken sommar dag det har varit! Stack till mjölby för att fylla i lönerapporten och så hälsade jag på öhrn en sväng! Vi blev så peppade på vädret, så vi tog en öl på "chinesen"! Det var jävligt gött, klockan var förövrigt halv 3! Därefter så tog vi en power nap till watershed! På kvällen var det poker hemma hos chan, det var jävligt najs! Kom tvåa i båda turneringarna! Jag gick lite plus med andra ord! Sammanfattningsvis så har det varit en 5.0 dag!


nästintill frisk!

Öhrn har peppat som fan på nya opeth men jag har fan inte haft något pepp på den. Men idag så lyssnade jag igenom den för första gången och den är riktigt bra! Ett par timmar senare, har jag lyssnat igenom den tre gånger nu och jag måste ändra mig, den är jävligt bra! Det var en väldigt glad överraskning! Så den här dagen började väldigt bra, först känner jag mig friskare än på länge (dock inte 5.0 ska tilläggas) och sen får man ett guldkorn i sina öron! Så nu ska jag gå ut och fylla på mitt kylskåp lite, det behövs verkligen! Sen hoppas jag på att det blir en poker sen, upp till chan dock! HEJ
image16
Opeth - Watershed

god morgon

Idag mår jag bättre, men inte 5.0 än! Fan att det ska ta sån tid att bli frisk då, jävligt sugit! Man missar ju så mycket roligt när man är sjuk! Igår missade jag ju en återträff med mitt gamla kompisgäng, vi som umgicks när vi gick i nian! Hänger ju förövrigt med dem ibland nu för tiden också, men det hade varit roligt att hängt ihop med alla samtidigt! Det händer ju sällan att alla kan och den här gången var det jag som inte kunde! FAN! Linus kom in igår och undrade om jag ville hänga med och handla på ica maxi! Fan, där missade jag något igen! Jag tycker ju faktiskt det är roligt att handla mat och gå omkring i stora varuhus! Om jag ändå vore frisk! Men det är jag nog snart, det är ju mycket bättre nu!

fy fan vad gött!

Chelsea har precis besegrat Manchester United med 2-1! Det känns så jävla gött, för dom spelade så jävla bra! Nu är dom på samma poäng i premier league, men Manchester leder på målskillnad! Chelsea spelade som kungar hela matchen, dom förde spelet i första halvlek och fick ett välförtjänt ledningsmål innan halvtidsvilan (Ballack gjorde målet)! I andra halvlek passade Carvalho fel och en shrek liknade Rooney fick tag i bollen och fick därmed ett friläge som han satte! Därefter tryckte Chelsea på igen och i 86 matchminuten så får Chelsea en straff! Ballack kliver fram och sätter den säkert! I dom sista matchminuterna så satte Manchester lite press på Chelsea och det var nära ett kvitteringsmål, men Sjevtjenko agerade extra målvakt! En väldigt rättvis seger till Chelsea FC!
image15


fredag

Fortfarande sjuk, men lite bättre trots allt! Så även denna dag har jag tillbringat med Niko Bellic framför min xbox. Men nu tar jag en paus, huvudet pallar inte med lika mycket tv-spel när man är sjuk! Henke gled förresten förbi en sväng idag, inte varje dag man får fin besök från oslo inte! Det gjorde mig glad! Han ska på en klassåterträff imorgon, som även jag skulle gå på! Men eftersom jag fortfarande är sjuk så kan jag dessvärre inte gå! Hade varit jävligt roligt att hängt med det gamla kompisgänget och käkat lite på zebban! Nu får jag istället trösta mig med en ipren och en fiskgratäng!

torsdag

Känner mig dessvärre inte bättre idag, jävligt synd! Men jag ska trösta mig med GTA idag, ska leka med Niko Bellic hela dagen (eller så mycket som mitt huvud pallar med iaf)! Betyg då? Måste spela mer för att ge ett betyg på spelet, så jag återkommer med det! HEJ!
image13
Niko Bellic

sjuk!

Hade ju hoppats på att min förkylning skulle varit bättre idag men så blev det inte! Vaknar upp med feber och jag kunde nästan vrida svett ur kudden! Det känns som pannan väger 100kg och jag är täppt i näsan men ändå så rinner snoret! Sinnes! Jag har också halsont och hosta, får inte glömma något! Så det är jävligt synd om mig idag! Så nu ska jag sova och försöka bli frisk!

så jävla rättvist!

Så jävla förkyld man får vara då, knappt tråkigt! Men det har varit en väldigt lyckad dag ändå måste jag säga! Fixat ledigt, så jag kan hälsa på Frida och även köpt tågbiljetter dit! Sen har jag hängt med chan o garderobert, varit ute i vårvädret och haft det gött! Sen var det champions league pepp, Liverpool mot Chelsea! Men som Chelsea fan var det ingen höjdar match direkt! Det var nämligen Liverpool som styrde och ställde i matchen och det såg ut som Kuyt skulle bli matchhjälte med sitt 1-0 mål! Men i sista matchminuten så kvitterade Chelsea (Riise gjorde självmål)! Så matchen slutade 1-1 och det är fördel för Chelsea i returmötet! Känns jävligt gött faktiskt!
image11
Tack ska du ha Riise!

måndag

Tog en skön sovmorgon idag, är ju trots allt förkyld och då får man göra det! Riktigt hur lång sovmorgonen var ska jag nog inte gå in på! Men sen blev det en fika i solen med chan o garderobert, det var riktigt najs! Sen lagade jag mat åt mig o chan, det blev min berömda baconsås (den borde iaf vara berömd)! Till maten avnjöt vi en fyra eller fem avsnitt av serien the office! Nu hoppas jag att ni förstår att det är den brittiska serien jag syftar och inte den amerikanska kopian! Det är iaf en sjuktbra serie, har ni inte sett den så måste ni göra det! Ricky Gervais är ett komiskt geni! Female kom förbi en sväng också, det jävligt längesen jag träffa honom (just det, jag träffade ju honom ute i lördags, men det räknas fan inte för det var så kort stund plus att jag var full då)! Jaha, nu ska jobba lite då, hörs hej!
image10
Ricky Gervais som David Brent!

ufc 83

Måste bara berätta om ufc 83 som jag nyss kollat på! Det innehöll en jävla massa bra matcher, det var sånt jävla pepp!!! All heder åt den kanadensiska publiken som var såååå jävla peppade och mäktiga! Shit vilka fighter asså!!
image9
Good fight, good night!

sliten

Alkohol är nog inte så bra för kroppen, känns att den tar stryk av det! Men som tur är så är det ju värt det! För det är ju så jävla roligt att festa och att vara full! Låt mig berätta om min lördag! Först var jag och firade min farfar som fyller 80 år i veckan. Det var trevlig tillställning med god mat och dryck! Men efter flera timmars ätande så rullade jag därifrån och vidare till Sara Sommarland! Hon bjöd på en trevlig fest. Där fick jag träffa pete som jag inte har träffat på mycket läng, så det var najs! Det var en mycket rolig fest med mycket skratt och dans! Sen gick vi ut en sväng men vi drog snabbt hem till mig och efterfestade! Det var jag, garderobert o bror min! Skalet hade varit på 30 årskalas men fri bar, så han var skapligt full när han kom till mig! Det var en jävligt rolig efterfest, med mycket skratt! Men de blev väldigt sent också så jag unnade mig en sovmorgon till kvart över två! Väl uppe så upptäckte jag att det var sommar ute, så jag tog en sväng på stan med chan! Så nu efter en solig promenad och en "linköpings special" så mår jag bättre! Och snart så kommer chan o garderobert till mig, det vankas nämligen fight! Vi ska kolla på UFC 83 och det ska bli jävligt pepp, har längtat efter den!

natten till lördag

Ledig helg, känns jävligt bra! Den kunde ju inte börja bättre heller! Squash med linus o sen mötte vi upp anna för en glass i solen, fan så fint! Nu är fan våren här asså! Sen blev det hockey hemma hos chan! Det var en härlig stämning där vill jag lova! Men dessvärre så blev vi bestulna på ett mål och en straff!! Kändes väldigt tråkigt och lite orättvist men men sånt är livet! Efter att vi hade gråtit en skvätt och svurigt lite så blev det film hemma hos mig. The proposition hette den och det var en våldsam westernfilm! Jag tyckte den var riktigt bra, den får 4 tarmar av 5 möjliga. Får tack tobbe för den också, det var ju han som rekommenderade Atonement som jag såg i onsdagsnatt! Den visade sig också vara en 4 på min betygskala! Tack von Bjärnstuga!
image8
Guy Pearce i The Proposition!

nu är det torsdag

Så här rent har det nog aldrig varit i min lägenhet! Jag har nämnligen storstädat, dammat, dammsugit och torkat golven! Knappt duktig! Måste nog tacka frida för det!

Jag såg nyss countdown till UFC 83, såå jävla pepp det kommer bli! George St-Pierre mot Matt Serra! Det sänds på lördag men jag ska vänta med att se det tills på tisdag, då blir det fight night med Garderobert! Längtar som fan!
image7


















snart torsdag

Åhh måste bara skriva hur jävla förbannad jag är på lhc, hur fan kan dom tappa 0-2 till 7-3? sinnes! Jaja nu ska jag tröstäta "kärleks mums" o kolla på atonement! Den ska tydligen vara bra, men jag är lite tveksam. Fick låna den av öhrn så jag får skylla på honom om den suger! Det är tydligen något kärleks drama, som ska vara mycket sorglig enligt öhrn. Så jag kommer säkert tjuta (gay?). Det är något jag har börjat med dom senaste åren, vet ej om det är bra eller dåligt! Men det kan fan vara lite gött ibland (gay?)! Nä, nu är det bäst att jag slutar skriva här innan jag berättar allt förmycket! Måste komma ihåg att det här är en ytlig blogg!

onsdag

Måste säga att jag hade en släng av down syndrom igår, inte roligt alls! Men tack vara min flickvän samt mina vänner så har det gått över o jag känner mig frisk idag! Har nyss vunnit en squash match över linux, sånt gör en glad också! Nu blir det att äta en bit mat och sen blir det Army of Two med linux! Väldigt underhållande, coolt och roligt spel, men inte 5.0 direkt!

image6
Jag o Linux!

t.u.f

Tisdagen inleddes med att jag försökte få tag i biljetter till LHC matchen på fredag, men kl 13:01 var biljetterna slut, jävligt sugit asså! Sen blev det en brunch på texas longhorn med anna o linus! Det var gött och trevligt! Därefter gick jag till synsam o för att testa min syn. Jag rekomenderades att skaffa brillor för att avlasta mina ögon och för att kunna se på långt håll! På kvällen så kollade jag, garderobert o chan på säsong 7 av The Ultimate Fighter och det verkar jävligt lovande! Längtar efter det nya avsnittet som borde släppas på torsdag!

image4

Humm..

Dagbok på nätet, för alla att se!?!? Kan det vara något kanske? Varför inte, har väl ändå inget att dölja! Tror nog heller inte det kommer vara någon direkt rush hit! Men va fan, det kan väl vara roligt kanske! Dvs när jag väl fattar mig på det här, får väl fråga linus! Måste käka nu o peppa upp mig inför hockeyn!

RSS 2.0