Fredag 30/5

Idag har jag åkt bil i en himla massa timmar! Åkte till oslo med Tiger Tiger Tobbe, i hans racerbil! Det var en trevlig resa men samtidigt jobbig! Min stjärt somnar ju så jävla lätt, får ont av att sitta still länge. Har det med åldern att göra? Nä fan, tror inte det, har nog alltid varit så! Skit samma, det var en lång resa men skönt ändå att åka med en polare! Väl framme i Oslo så mötte jag upp Frida, Sänkesson och gänget i parken! Shit vad folk det var där, kunde knappt hitta mina nära och kära! Men stämningen var på topp, alla var fulla och glada! Så det blev några öl med gänget innan jag och Frida bröt ur från dom! Nu är det sängen som väntar, ska bli gött, är riktigt trött!

P.S Kom på att jag inte skrev något igår, med det hände inte så mycket då! Slappade, drog till mor och far för att tvätta! Sen drog jag till jobbet och var där hela natten! Det var vad som hände i Torsdags!


Onsdag 28/7

Inte gjort mycket idag inte! Eller jag har varit och handlat mat på Ica maxi med Linus och Anna! Köpte väldigt mycket gött, handlade för 880 kr! Så nu borde jag ha mat för ett tag framåt! Efter det blev det en glass på stan med grannarna! Nu är jag på jobbet, Chan har gått intro med mig! Tror han kommer trivas på jobbet! Nu inväntar vi hockeyn, hoppas på tredje raka för Detroit!

Tisdag 27/5

Dagen inleddes med en lunch på Magnolia med Sara Sommarland! Det var trevligt och mycket gott! Därefter blev det en biltur i Linux nya bil! Vi åkte till ryd, för dra en frisbeegolf! Det var jag, Female och Linux, vi träffade även Strigge och hans polare Johan där! Det var nog väldigt tur, för utan dom hade vi nog ens inte hittat det första utspelet! Vi gick iallafall alla arton hålen och det tog oss 3 timmar! Det var sinnessjuk svårt, så jävla mycket träd i vägen! Men det var jävligt roligt!
image71
Frisbeenördar!

Därefter var det fightnight hemma hos mig som gällde! UFC 84, shit vad bra det var! Det var en jävla massa bra fighter, vi fick se min favorit Thiago Silva vinna sin 13 raka match! Vi fick även se BJ Penn vinna main eventet mot Sean Sherk, det var riktigt gött! Det har helt enkelt varit en 5.0 dag!
image72
Thiago Silva in action!

Måndag 26/5

Idag gick jag o floppade med Linux, Femail o Matte! Men när vi kom fram till banan så hade "Bengt" slängt upp sitt tivoli där, knappt irriterande! Så vi kunde inte köra alla hålen, men vi höll på i ett par timmar ändå och det var riktigt roligt! Chan joinade oss efter ett tag, måste säga att det gick bra igår! Var säkert för att vi inte kunde gå alla hålen och därmed inte slå mitt rekord! Efter floppen blev det GTA hemma hos mig! Har ju som sagt klarat storyn i spelet men det finns så sinnes mycket mer att göra! Det är verkligen ett 5.0 spel, älskar det! Det blev en latenight hemma hos Chan sen! Vi satt uppe och kollade på NHL hockeyn! Vi kunde med glädje se "svensklaget" Detroit slå Pittsburgh med 3-0! Det innebär nu att Detroit leder finalen med 2-0 i matcher! Efter matchen var kl 5 på morgonen och jag gick hem för att sova lite, det är ju en dag imorgon också! HEJ

Söndag 25/5 (Mors dag)

Idag har det varit fest hemma hos mor och far! Vi firade mamma som har fyllt år samt mors dag! Det bjöds på varmrökt lax och färskpotatis, rabarberpaj och sen fick vi en väldigt god chokladtårta till kaffet! Det har varit en väldigt trevlig dag!
image69
Min 61åriga mor!

Nu ska jag vidare till Öhrn, se vad han styr med! Sen blir det att gå vidare till jobbet! Måste bara hylla Cult of Lunas nya skiva Eternal Kingdom! Den är 5.0!!!
image70
Knappt snygg skiva, ser fram emot att ha den i min skivsamling!

Lördag 24/5

Det blev en flopprunda med Linux idag! Vi fick med oss Garderobert också! Men det är inte lätt med frisbeegolf när det är storm ute! Men men det var roligt måste jag säga! Det har annars varit en väldigt slapp dag, inte gjort mycket alls! Kollade på lite gametrailers hos Linux! Nya Gears of War kommer i november, verkar jävligt pepp och jävligt snyggt! Nu är jag på jobbet och ska dra på lite Rescue Me, PEPP!
image67
Garderobert tog en burgare efter floppen!

Fredag 23/5

Idag har jag inhandlat en ny driver och en putter (till diskgolfen asså)! Jag och Emil gick ett par rundor och det var väldigt roligt! Men jag suger fortfarande!! Vill vara lika duktig som killarna som gick före oss men det är ju helt omöjligt! Men nu ska jag fan bli duktig, ska förhoppningsvis gå en runda med Linux imorgon om han har tid!
image66
Jag in action!

Måste berätta om filmen jag och Chan såg igår! Vi kollade på Horton Hears a Who! Den var väldigt bra, ger den en jävligt stark 4a, snudd på 4,5! Nu ska jag åka till jobbet, blir att glida förbi Öhrn innan! Hörs! Just det, en sak till! Jag och Emil såg på countdown till UFC 84 som sänds imorgon! Det verkar jävligt pepp! Vi kollar nog på det på tisdag, då brukar vi ju ha fightnight hos mig! Längtar!!! Nu måste jag springa till tåget!

Torsdag 22/5 (dagen efter)

Måste berätta om gårdagen! Det var Champions League final hemma hos Chan! Shit vilket drama! Måste säga att United började matchen bäst! Men Chelsea kom igen och spelade bäst! De hade flest målchanser varav två rippträffar och ett stolpskott! Chelsea skulle också haft minst en straff enligt mig, linjedomaren viftade till och med flaggan men tog ner den sen! Sinnes! Ett straffdrama fick avgöra matchen! Terry hade chansen att skjuta Chelsea till segrare men halkade till och fick bollen i stolpen! Efter det blev det extra straffar och Van Der Sar räddar Anekas straff och Manchester vinner matchen! Efter matchen gick vi till Platens och jag kunde dränka min sorg i ett par öl! Det en jävligt rolig kväll, trots förlusten!
image65
Fotbollsfest hos Chan!

P.S Frida åkte hem idag, inte roligt alls! Men jag åker till henne om en vecka och två dag, ska bli gött som fan! D.S

Tisdag 20/5

Frida kom och hälsade på mig idag! Alltid lika underbart när hon är här! Vi tillbringade eftermiddagen med shopping på stan, jag hittade mig ett par väldigt fina skor! På kvällen blev det god mat, talang och film! Vi kollade på filmen 21, ingen höjdar film direkt! Ger den 3 ändtarmar av 5 möjliga! Nä, så mycket mer blev det inte idag! Men summan av kardemumman (säger man så? Skit samma, ni fattar!) så har det varit en väldigt göddig dag!

Måndag 19/5

Det har varit en väldigt lugn måndag, slappat och kollat på lost! Nu är jag på jobbet och nattens tidsfördriv blir säsong 1 av serien Resque me! 5.0 serie måste jag säga! Ja, det blir nog att sätta på den nu!
image64
Denis Leary i Rescue Me!


söndag 18/5

Sportsöndag kan man säga att det har varit! Först så fick man se zlatan göra comeback efter skadan och vilken comeback han gör! Han gjorde två mål och där med tog inter hem deras tredje raka titelseger! Zlatan är nu kung i italien! Därefter var det vm final som gällde! Kanada ledde matchen med 4-2 inför tredje perioden! Men jag och garderobert lyckades heja fram ryssland som tillslut lyckas vinna på sudden death! Kvällen avslutades med senaste Rambo filmen! Shit vilken action det var, mycket blod och tarmar! Älskar sniper scenerna! Ger den en 4a!
image62
Kung Zlatan!

fortfarande lördag

Idag är det norges nationaldag ("gratulerar med dagen" som dom så fint säger där) och idag är det också min mors födelsedag! Hurra hurra för henne! Skulle gått förbi henne innan jobbet idag men hon är i sommarstugan och slappar! Får gratta henne nästa helg, då ska hon ha fest!

lördag 17/5

Vaknade vid kl 12 hemma hos chan, fullt påklädd i hans säng! Gick o köpte frukost sen drog jag hem till mig och somnade om! Vaknade vid kl 17 och mådde mycket bättre, sov bort hela bakfyllan, jippi! Men jag har en bula som värker på skallen efter garderobert och min brottningsmatch mot emil! Emil vann! Vi hade top3 kväll hemma hos chan igår och en lyckad sådan måste jag säga! Det var ju tänkt att vi skulle köra top5, men eftersom vi blev så många så var vi tvungna att banta ner det till top3! Men roligt hade jag och jag fick höra en massa bra musik! Hockeyn åkte ju på sen också, sverige förlorade sin semifinals match mot kanada! Får hoppas att vi slår finnarna ikvällens match om tredjepris! Men för att summera gårdagen så måste jag säga att den var väldigt lyckad sådan! Jag hade väldigt roligt! Men nu måste jag käka lite så jag orkar med att jobba inatt!

Min top3:
1. Opeth - Hessian Peel - Watershed
2. Cult of Luna - The Great Migration - Eternal Kingdom
3. Mars volta - Goliath - The Bedlam in Goliath


torsdag 15/5

Börjat se lost säsong 4a nu och jävlar vad bra det är! Var tvungen att dra 4 avsnitt i sträck (hade dragit fler om jag inte var tvungen att åka till jobbet)! Hoppas hela säsongen är lika bra som dom här första avsnittena har vait! Men jag måste säga att från slutet av säsong 2 och hela säsong 3 så har det fan varit 5.0 (bortsett från något enstakat avsnitt i säsong 3)!

På jobbet såg jag we own the night! Den var bra, inget märkvärdigt direkt, inget wow direkt, men bra! Joaquin Phoenix är ju alltid cool och snygg, det är ju han som höjer betyget på filmen till en 4a!
image39
Joaquin Phoenix och hans Eva Mendes

onsdag 14/5

Äntligen ny städat! Gick tillbaka i min blogg för att kolla när det var som jag städade senast och det var den 17 april! Så jag antar att det var dags att städa, men tyckte det inte var så skitigt ändå! Med andra ord så räcker det alltså med att städa en gång i månaden. VÄL!!

Måste säga att jag sett en bra film nu igen och den hette The great debaters! Det är denzel washington som har regisserat filmen, han har också huvudrollen i filmen! Forest whitaker är också med i filmen och gör en strålande insatts! Den får en 4a av mig!
image38
Forest och denzel!

tisdag 13/5

Inledde dagen med att gå ett par rundor frisbeegolf med chan! Det var väldigt roligt och jag tror nog att jag har blivit lite bättre (fast jag får ju fortfarande storstryk)! Chan kastade även bort en frisbee, den kom långt ut i vattnet! Det var väldigt roligt, fast lite synd var det allt om chan!
image32
Chan in action!

Sen efter floppen så drog jag hem till min bror! Det är nämnligen hans födelsedag idag, han fyller 29 år! Hurra hurra för honom! Knappt gammal förövrigt!
image36
Alex visar hur beach2008träningen går! Rätt bra måste jag säga!

Min mor och far var också där och firade honom! Det serverades en väldigt god smörgåstårta till fikat och sen en inte lika god kladdkaka till "efterrätt"! Det var trevligt att hänga med familjen, fast evelina saknas ju! Förresten så fick jag ett kort av henne idag! Hon har det bra i vietnamn, men hon saknar oss här hemma!
image37
Undra vart jag har ärvt mitt hårfäste ifrån?!?



Måndag 12/5

Nu när man är ledig så blir vädret sämre, sugit asså! Hade ju sett fram emot att grilla och dricka öl på fredag, men enligt smhi så blir det att ta på sig vinterjackan igen! Inte kul alls! Idag så har det varit poker hemma hos chan, det har varit roligt! Det gick inget vidare idag, fick bara massa skithänder och när jag väl fick en hand så var flopparna emot mig! Men efter lite skicklighet och lite tur så fick jag iaf avsluta med en andra plats! Nu måste jag kila ner till tvättstugan, får man ingen tvättid så får man tvätta på natten när alla andra sover!

söndag 11/5

Nyss sett chelsea missta premier league guldet! Känns lite tråkigt måste jag säga! Samt att Terry blev skadad i matchen, hoppas verkligen att det inte är något allvarligt med honom! För han måste ju kunna spela champions league finalen mot man u, den 21 maj! Kan bli tufft annars!

Såg Lars and the real girl igår på jobbet! Den måste rekommendera för er, den var väldigt bra! Den får en stark 4 av mig! Ryan Gosling är ju en favorit skådis asså, han gör alltid ett bra jobb!
image31
Lars and the real gril

Nu är det pizza hemma hos öhrn som gäller! Känns som en bra uppladdning innan jobbet!

fortfarande lördag

Veckans skiva måste koras! Även den här veckan blir det ett lätt val (förra veckans vinnare var ju Opeth - Watershed)! Och veckans vinnare är.........The Raconteurs med deras nya skiva Consolers of the Lonely! En 5.0 skiva, som vi så fint säger i branschen!
image30
The Raconteurs

P.s Bror min ska kanske bli stockholmare! Han har nämnligen varit på arbetsintervju där och det hade tydligen gått bra! Så nu får vi hålla tummarna att han får jobbet!


Lördag 10/5

Såg en väldigt underhållande film natten tills idag! Den hette The Oh in Ohio och den kan jag rekommendera er att se! Jag ger den en stark 4, snudd på en 4,5! Får väl tack mr öhrn för den här filmen också, tack!
image29
The Oh in Ohio!

fredag 9/5

Sov till kvart över 2 idag, vilket man får göra när man har jobbat hela natten! Sen gick jag ut i det underbara vädret! Drog en flopprunda med chan och linux, det var väldigt gött! Men jag tror jag var sämre idag än igår, kan bero på att jag hade assistans av chan igår (vi spelade i lag då)! Så den här gången fick jag klara mig själv vilket inte var så lätt, men jag undvek vattnet iaf! Därefter tog chan och linux en öl på 55:an, såg riktigt gött ut! Eftersom jag skulle jobba så fick jag hålla mig till cola! Knappt avis!
image28
Chan och linux avnjuter en öl i solen!

torsdag 8/5

Ännu en sommardag, fan vad underbart! Så även idag blev det ett par rundor frisbeegolf! Idag var det jag, female, chan och garderobert som spelade! Och jag måste säga att den här gången gick det lite bättre. Men jag sög ju ändå! Men det är en roligt "sport", funder faktiskt på att köpa ett par floppar! Nu är jag på jobbet och funderar på om jag ska dra en film eller om jag ska läsa lite! Humm, blir nog båda två!

onsdag

Det har varit en väldigt göddig dag måste jag säga! Sommar och sol! Inledde dagen med att köpa min fina tavla som jag tidigare skyltat med! Därefter blev det lunch på stan med anna, linus och johanna! Sen blev jag av med min flopposkuld! Dom kallar tydligen frisbeegolf för att floppa här i stan och det kanske dom gör världen över, vad vet jag? Jag var otroligt dålig på det men vad gör väl det? Det var ju as roligt ju! På kvällen hängde jag med chan och vi kollade på el clásico! Det var en jävligt rolig match, real krossade barca med 4-1 och jag blev 550 kr rikare tack vare det! Det har varit en väldigt lyckad dag med andra ord!

P.S Måste säga att jag är lite besviken att någon snodde lotto vinsten som jag hade planerat att vinna! Det var inte vidare snällt alls. 135 miljoner hade ju varit så jävla gött ju! Som aftonbladet skrev: Med dom pengarna kan man köpa sig köpa sig 5,4 miljoner Trisslotter! Det skulle ta över tio år att skrapa alla dom, dvs om man skrapar en lott i minuten. Knappt roligt!

natten till onsdag

Klarade nyss GTA IV. Eller klarat o klarat vet jag ej, spelat klart storyn iaf! Det innebär att jag har klarat 66% av spelet, så det finns ju mycket mer att göra i det! Exempelvis döda alla duvorna i spelet, eller som dom kallar dom "flying rats"! Det finns 200 stycken runt om i staden! Men men efter 32 speltimmar så är storyn avklart iaf och det var 32 väldigt roliga speltimmar! Ger spelet 4,5 tarmar av 5 möjliga! Saknar lite grejer ifrån San Andreas spelet, som hade gjort det här spelet till en klar 5a! Som exempel att man blev duktigare på att köra bil desto mer man körde och att man kunde träna upp sin kondition och styrka! Man hade också mer användning av pengarna man tjänade i San Andreas! Man kunde köpa mer grejer i det, som exempelvis lyxiga safehouse! Men det här spelet hade massa grejer som San Andreas inte hade! Exempelvis så kunde man internetta på deras internet Tw@, samt ringa och messa med sin flashiga mobiltelefon! Sen är ju det här spelet sjukt mycket snyggare och jävligt mycket coolare på många sätt!  Hur coolt är det inte när man skjuter någon i en bil så att hans huvud lägger sig på tutan! Samt att man kan flyga ur bilen om man krockar för hårt! Får ju inte glömma att man kan vissla på en taxi och åka med den så man slipper åka i en kvart till ett uppdrag! Samt att alla bilar har en GPS inbygg i sig! Ah va fan när jag tänker efter så är ju spelet 5.0 ju!
image27
Niko Bellic

Tisdag

Nyss vaknat efter en jobbnatt och är lite besviken på vädret! Det var nämligen strålande sol när jag åkte hem från jobbet och nu så är det mulet! Jag hade ju peppat på en brunch i parken och solning på det, men det går ju inte nu! Det får väl bli lite GTA istället då! Vilket jag inte är så ledsen för! Men natten gick bra iaf, fördrev tiden med en massa youtube samt en film! Såg The Kite Runner, vilken jag kan rekommendera! Den var väldigt bra, ger den 4 drakar av 5 möjliga! Nu ska det brunchas, hej!
image26
En bild från i onsdags när vi festade och kollade på fotbollen hemma hos Sank!

Måndag

Idag far jag hem ifrån oslo och det gör jag med blandade känslor! Skönt att komma hem till min lägenhet och alla kompisar där hemma! Sugit som fan att lämna Frida och kompisarna här! Men förhoppningsvis så kommer snart Frida och hälsar på mig! Så snart ska jag sätta mig på ett tåg och där kommer jag sitta i 6 timmar, det ska bli jätte spännande!!!! Därefter blir det att jobba hela natten! Men jag ska väl inte klaga, jag har ju inte jobbat på två veckor nu! Nu ska jag väcka Frida och hoppa in i duschen! Eller ska jag duscha först och sen väcka henne? Svårt asså!  

söndag

Inte lika fint väder idag, men ändå t-shirt väder! Idag var Frida tvungen att jobba ett par timmar så jag har jag stosat omkring på stan med Kapten och det har varit väldigt trevligt! På kvällen blev det currygryta och därefter vilade vi ögonen på The Bank Job! Det var ingen höjdar film direkt, men väldigt underhållande! Den utspelar sig på 70 talet med, vilket gjorde filmen coolare! Men som sagt ingen höjdar film direkt, den får betyget 3,5!
image25 
The Bank Job

En somrig dag!

Shit vilket väder det har varit idag, nu är snart sommaren här! Vi snodde henkes cykel och tog en lång och härlig cykeltur! Stannade först till på en loppis och sen drog vi vidare till en park med massa nakna statyer i! Där låg vi och hade det riktigt gött! Man mår så jävla bra av lite sol asså, sol gör en glad! Önskar att det jämnt skulle vara fint väder, så jävla gött det skulle vara! Skulle man inte tröttna på solen då? Nä, hur fan skulle man kunna göra det!?! Det var en underbar lördag, mycket sol (har till och med fått lite färg i ansiktet, sweeet)! På kvällen blev det taco och sen såg vi en riktigt bra film som hette The Orphanage! Den kan jag varmt rekommendera och den kan sammanfattas som snygg, läskigt och väldigt bra (bra sammanfattning va?)! Den får 4,5 tarmar av 5 möjliga!
 image24
The Orphanage

fortfarande fredag

Måste berätta att vi var hos henke och kollade på Anamorph igår! Peppade som fan på den, men jag vet inte riktigt om den var så jävla bra! Men nog fan får den en 3,5a iaf! Den var jävligt cool, men den levde inte riktigt upp till mina förväntningar! Sänkesson gav den däremot 4,3 i betyg! Nu när jag tänker efter så kanske den är värd ett lite högre betyg ändå! Kanske en 4a?!? Nä va fan nu har jag gett den 3,5 och då får jag fan stå för det! 
image23 
Willem Dafoe i Anamorph

Fredag

Knappt mäktigt tavla jag har köpt då! Eller jag har bara bokat den än, den ska torka i en vecka innan jag kan köpa den! Men ni måste erkänna att den är jävligt cool! Den är målad av min kompis Flesh, kolla in hans hemsida vettja www.mattiasfrisk.com
image20


1 maj

Vilken jävla bakisdag det har varit då! Ursch asså! Men så går det när man dricker sprit och har roligt! Vi botade bakfyllan med indiskmat, det var jävligt gott! Därefter drog vi hem till en bakfull henke! Där kollade vi på Things we lost in the fire, kanske inte den bästa bakfyllefilmen man kan välja, men så jävla bra! Den får 4,5 tårar av 5 möjliga!
image21
Things we lost in the fire!


fy fan vilken match och vilken dag

Nu är chelsea i final mot manchester united och det känns otroligt gött! Vi var hos sänkesson och kollade på matchen igår, öl och fotboll! Och vilken jävla match vi fick se, sååååå jävla bra! Chelsea vann rättvist till slut med 3-2! Inte varje dag man får se en sån målrik semifinal! Vet inte riktigt hur jag ska beskriva matchen, ni som inte såg den får ladda hem den och se den! Det var en match som hade allt! Den var så jävla bra, vet inte om liverpool fansen tyckte den var lika bra dock! Efter matchen gick vi ut och fortsatte vårt festande! Det var en väldigt lyckad kväll här i oslo! 5. som vi brukar säga!
image18
Frank Lampard efter sitt straffmål!


RSS 2.0