Onsdag 30/7 (del 2)

Kom nyss hem ifrån Chan och jag måste berätta om det nya peppet! Wii fit, så jävla pepp! Svårt, jobbigt och roligt som fan! Dessvärre var Chan tvungen att lägga sig, för han skulle upp tidigt! Annars hade vi nog kört hela natten! Ja jävlar vilket pepp! Så nu måste jag nog ta en dusch innan jag ska sova!

Chan in action!

Onsdag 30/7

Vi hade fight night i bar överkropp och med folköl/starköl i handen hemma hos mig igår! Det var jag, Femail, Gustav, Stefan, Chan, Garderobert och sen var även Öhrn här! Det var mycket varmt och mycket trevligt måste jag säga! Vi såg på det nya peppet, Affliction Banned! Dom hade dragit ihop ett jävla fight card! Vad sägs om Fedor Emelianenko vs Tim Sylvia, Ben Rothwell vs Andre Arlovski, Josh Barnett vs Pedro Rizzo! Även Fedors lillebror Alexander fightades också men den visades inte i pay per viewen, jävligt irriterande! Håller på att leta upp den fighten, men jag hittar ju den inte! Men jag måste säga att det var jävligt pepp igår! Jag hatar ju att dom kör i en jävla boxningsring, finns ju så jävla många nackdelar med att fightas i en sån! Men nu ska jag inte klaga, jag fick se en jävla massa bra fighter! Fedor Emelianenko är kung, bara så ni vet! Nu ska jag dra och bada! Kände bara att jag var tvungen att berätta om våran manliga kväll vi hade igår!

Tim Sylvia vs Fedor Emelianenko!

Måndag 28/7

Fattar inte vad jag gör med mina Visakort! Idag när jag skulle handla med kortet så gick det inte igenom! Jag gick ut och testade kortet i en bankomat och det funka inte då heller! Jag fick ens inte köra in kortet! Hur lustigt är inte det då? Bankomaten kände på lukten av mitt kort att det inte skulle funka och då satte den in någon spärr så det ens inte gick att köra in kortet!?! Sinnes! Så nu har jag beställt ett nytt Visakort, kan säga att det är det fjärde kortet i år! Det nionde Visakortet i mitt vuxna liv! Rätt bra jobbat eller vad säger ni? Fattar inte vad jag gör för fel bara! Tycker att jag har varit jävligt försiktig med det här senaste kortet! Inte haft kortet ihop med något annat kort, inte haft mobilen i närheten av kortet! Vad mer kan jag göra? Fan, det är säkert min pacemaker som avmagnetiserar korten, den jäveln! Detta måste undersökas! Men det orkar jag inte tänka på nu! För nu ska jag kolla på Doomsday! Frida sa att det var bland det löjligaste hon hade sett, men Linus gilla den! Har ju fan inget annat att fördriva tiden här på jobbet med! Väntar ju fortfarande på att Rescue Me säsong 4 ska dimpa ner i min brevlåda! Förresten, jag är ju fan ledig i två veckor ett detta nattpass! Knappt sweeet! Hoppas vädret håller i sig! HEJ!

Söndag 27/7

Semesterstängda restauranger, vilket skämt! Frida hade förlorat ett vad och skulle bjuda mig på mat! Självklart väljer jag min favvo restaurang Yogi! Men till min stora besvikelse så har dom semesterstängt! Jävla dåligt stil måste jag säga! Så det fick bli Gula Huset istället! Men det var inte fy skam måste jag säga! Det var till och med jävligt gott, fick mig nästan att glömma att Yogi hade semesterstängt! När vi var mätta och glada var det dags för årets mest efterlängtade film, The Dark Knight! Där blev jag inte besviken, filmen var jävligt bra! Den var jävligt mörk och jävligt cool! Batman var stenhård! Heath Ledger som The Joker var helt fantastiskt! Jag bara log så fort han kom in i bilden, så jävla cool! Ska jag klaga på någonting så måste det bli Batmans röst, den kändes lite löjligt! Kan vara det som hindrar mig från att ge filmen en 5a! Nu blir betyget 4,5!

Heath Ledger som The Joker, 5.0!

Lördag 26/7

Var ute och festade igår, men som tur har jag sluppit backfyllan idag! Kan bero på att jag kastade in handuken rätt tidigt igår! Uppe med tuppen var jag också, hoppade ur sängen vid halv 11! Det var nämligen bad som väntade! Så på med badbrallorna och sen var det bara att kasta i sig ett par resorb (för att motverka en eventuellt på smygande bakfylla)! Linux och Anna drog med mig till deras favvo bad! Eller drog med mig var lite fel uttryckt av mig, jag skuttade så glatt med dem! Det var en härlig dag vid vattnet! Därefter åkte vi och hämtade Frida som kom med ett försenat bastutåg! Hon är äntligen här, inget mer Oslo för henne inte! Nu blir det 2 trånga och väldigt mysiga månader i väntan på vår 3a! Det kommer bli härligt!

Fan jag har ju glömt att berätta om gårdagen ju! Eller fan jag orkar nog inte! Visar ett par bilder ifrån den istället!

Torsdag 24/7

Dan före doppare dan! Imorgon får vi lön, eller rättare sagt om en timme får vi lön (vi och vi, jag får det iaf)! Känner mig mycket gladare nu när jag vet att jag blir rik om en timme! Annars har jag haft lite DS idag, trots att det är sånt 5.0 väder ute! Tror nog att det är mitt hår som spökar! Känns som mina flikar kommer mötas mitt på skallen vilken dag som helst! Känns inte bra alls! Funderar på att hälsa på Linus aka Barberarn, han har ju en hårtrimmer som han är en jävel med! Ah det känns jävligt bra att jag blir rik imorgon, då ska jag köpa mig lycka (i form av en tupé kanske)!

Just det, fick en film rekommenderad av Femail och det tackar jag för! Filmen heter The Savages och den var jävligt bra! Den får en stark fyra av mig! 

Philip Seymour Hoffman och Laura Linney i The Savages!

Onsdag 23/7

Nyss insett att jag inte har någon kondition! Chan drog med mig på en joggningsrunda runt stångån! Vi gav oss ju självklart inte oss på hela stångåvarvet (6,3km), vi körde halva varvet! Eller vet inte riktigt om det ens var halva varvet, vi säger nästan halva varvet! Men skit samma! Jag klarade ens inte halva, halv varvet (hänger ni med?)! Det var kanske inte det smartaste draget att inleda vår konditionsträning på den varmaste dagen på året! En sak som var irriterande var att Chan skuttade fram som en jävla Gasel! När jag tog tre steg så tog han ett och det såg så lätt ut! Så han bara skuttade iväg utan mig, det fick mig att känna mig ännu mer konditionslös! Plus att han säger att han aldrig har tränat konditionen, vilket as! Jaja, när man talar om trollen, så ringer dom! Så nu ska jag iväg på stan, så ska trollet bjuda mig på mat!

Tisdag 22/7

Vaknade vid kl halv 12, men jag tänkte att jag skulle snooza en 10 min till! Vaknar upp halv två istället! Väldigt utvilad kan tilläggas! Väl vaken så drog jag iväg och mötte upp Femail och grabbarna! Vi körde ett par flopprundor i bar överkropp och kände oss jävligt coola! Efter det blev jag bjuden på wok och ett glas vin hemma hos Emil och Jessica! Det var gemytligt (fint ord jag lärt mig va?)! Vi såg även en bra film som jag kan rekommendera! Den hette Semi-Pro och jag tyckte den var jävligt rolig! Så jag ger den 4 ändtarmar! Därefter fick jag besök av min Chan (han har samma härliga dygnsrytm som jag), vi spelade en jävla massa backgammon! Inte för att skryta, men jag var bäst!

Will Ferrell i Semi-Pro!

Måndag 21/7

Måndag, underbara måndag! Det har varit en jävligt bra dag idag (5.0)! Inledde dagen med en lunch med Sara Sommarland och Garderobert! Därefter blev det ju självklart en glass och en välsignelse i kyrkan! Två kronor kostade det, Garderobert bjöd! Sen tog vi Linus räserbil till Cloetta Center för en flopprunda! Både Linus och Garderobert fick nya banrekord, grattis till dom! Jag fick min första birdie, så ett stort grattis till mig också! Det var en väldigt rolig och lyckad flopprunda måste jag säga!

Nu har vi precis haft fight night hos mig! Såg först TUF (the ultimate figher) finalgalan, där fick vi se en jävla massa bra matcher! Som avslutning så vann våran favorit Amir över dutten CB! Det var en väldigt skön seger, rätt man vann finalen! Efter det så drog vi igång UFC 86 och där var det inte sämre matcher direkt! Kanske var en tråkigt match (fast den hade inte varit tråkig om vi inte sett så många bra fighter innan), resten av fighterna var fan 5.0! Får gratulera Forrest Griffin som nu är Light Heavyweight Champion! Han övertog bältet från Rampage Jackson! Ah det var en riktigt göddig fight night, med en jävla massa bra fighter! Längtar redan efter nästa!

Josh Koscheck vs Chris Lytle!

Måste berätta om bästa tv programmet asså, Cheaters heter det! Hehe roligt asså, kollade på det igår natt! Programmet går ut på att dom avslöjar män och kvinnor som är otrogna mot deras partners! Det blir sånt jävla drama! Det blir ju till och med fight ibland också! Men det är ju säkert lite riggat asså, men va fan kul är det ändå! Tror man kan se avsnitt på deras hemsida (ww.cheaters.com)! Gå in och kolla vettja, svinroligt! Just det höll ju på att glömma! Se inte Leatherheads! Det är en film som George Clooney har regisserat och han spelar även huvudrollen i den! Ger den en 2a!


Söndag 20/7

Har spelat Condemned 2 med Linux idag! Fan vet inte om jag har varit så rädd som jag var idag när vi spelade (har ju såklart blivit räddare av filmen men nu snackar vi spel här)! Skulle kanske vara när jag spelade F.E.A.R eller Silent Hill! Nä fan, Condemned är fan det läskigaste spelet jag har kört!

Är på jobbet nu och funderar på om jag ska spela lite poker eller om jag ska kolla på Leatherheads? Eller ska jag äta något? Borde äta något, men jag har ätit väldigt mycket godis så jag vet inte om jag får i mig någon mat just nu! Just det, såg ju Sharkwater igår! Den kan jag varmt rekommendera för er, den var väldigt bra! En jävligt stark 4a eller varför inte en 4,5a! Tillbaka till mitt ilandsproblem, vad ska jag göra? Va fan, jag börjar med lite poker!

Lördag 19/7

Sitter på jobbet och har precis spelat backgammon mot Frida! Det gick väldigt bra måste jag säga och det är ju alltid roligt när det går bra! Vet dock inte vad jag ska fördriva tiden med nu! Har sett klart på Rescue me säsong 3! Måste beställa hem säsong 4 innan jag får abstinens! Kan vara en av världens bästa serier! Ska kanske dra dokumentären Sharkwater som Linus rekommenderade för mig! För övrig så gick jag och Linus en flopprunda idag och det var jävligt roligt måste jag säga! Och då även fast banan var full med nördar som sprang i vägen hela tiden! Hoppas att det kan bli en runda i morgon också! Får ringa Limpan när jag vaknar i morgon bitti! Just det, jag har varit hos bror min idag! Fick hans nya tjej som han har träffat! Fick även träffa syrran som var på besök i stan med hennes pojkvän! Det var väldigt trevligt måste jag säga! Jaja, nu blir det nog Sharkwater och en muffin!

Fredag 18/7

Idag har jag varit vädigt duktig! Har nämligen dammat och dammsugit min lägenhet! Så jävla tråkigt det är asså men det är ju så skönt när det är klart! Då känner man sig nöjd och glad! Tänkte på en sak idag när jag dammsög (tänker nog jämnt på det när jag dammsuger), hur kommer det sig att man blir så jävla varm av att dammsuga? Så jävla jobbigt är det ju fan inte! Det har väl något med temperaturen att göra! Har även tvättat och diskat idag! Så jag måste säga att jag har har varit jävligt duktig, bra jobbat Tarmen! Har även hunnit med en flopprunda med Femail! Drog ut någonstans utanför Linköping (kommer såklart inte ihåg vad det hette) och körde! Det var en 12 håls bana och det var väldigt roligt! Jag sög ju som vanligt, men det var roligt ändå! Fick ju lite kvalitetstid med Femail också, det var ju inte igår! Så det var jävligt najs måste jag säga! Fan vad mycket jag har hunnit med idag! Ska väl tillägga att jag även hälsat på mina föräldrar! Det var dock bara ett snabb besök, men det brukar räcka! Nu är jag på jobbet och väntar på att Frida ska komma hem från jobbet! Ska nämligen köra lite backgammon mot henne på blip.se! Ska bli roligt att få vinna och få upp självförtroende lite!

Just det, suttit på youtube och kollat på massa gött med Sarah Silverman! Hon är helt lysande tycker jag, oanständig och jävligt rolig! Tänke slänga upp ett klipp på henne, men kunde inte välja vilket som var bäst så ni får tre klipp! Kolla även upp henne när hon gör The Aristocrats skämtet!





Torsdag 17/7

Inledde dagen men en fika på stan! Men eftersom det var så jävla kallt ute (tyckte jag och Linux iaf. Anna och Johanna peppade ändå), så blev det bara en snabb fika! Vi drog i stället med oss Garderobert hem till Linux för lite tvspel! Det var ett kärt återseende att hänga med Garderobert idag måste jag säga! Har har varit på Island och härjat så jag har fan inte sett honom på säkert 3 veckor! Eftersom vi inte hängt på så pass länge så hade vi massor TUF (the ultimate fighter) avsnitt att kolla på! Vi hade närmare bestämt 6 avsnitt plus finalen att se! Det var jävligt pepp, har längtat som fan efter se klart säsong 7! Men vi såg inte klart allt idag, vi sparade finalen! Vi kände att 5 timmars fight får räcka idag! Men det var jävligt roligt att få se lite fight igen, det var som sagt för länge sen senast! Good fight, good night!

Amir Sadollah, du måste vinna!


Onsdag 16/7

Känner mig fortfarande sliten efter gårdagens spontanfylla! Kvällen inleddes med att Frida peppade på att tapas! Så vi drog till en mysig restaurang och käkade oss mätta och belåtna! Restaurangen hade ju såklart ett Backgammon spel, så det blev ett par omgångar och ett par öl (de hade Heineken på tapp där, knappt sweeet) till! Därefter kom Sänkesson, Kapten Rödskägg, Malin och Tobbe förbi på några öl! Det blev en jävligt rolig kväll! God mat, god öl och trevliga vänner! Det var med andra ord en 5.0 kväll! Bra initiativ Frida!

Det var gött det!

Tisdag 15/7

Skrev visst igår att jag tycker backgammon ær (sitter hemma hos Henke och Hanne och skriver, det ær dærfør det blir dom hær lustiga æna och øna) as roligt och att jag ær duktig på det! Men jag vet inte om det stæmmer længre! Før efter att vi kollat på The Happening igår så gick jag och Frida till ett fik och tog en nattfika! Dær på fiket vann hon 3 matcher i rad och jag måste sæga att jag inte hade en chans mot henne! Sen i morse drog jag till Henke før att æta frulle och dra ett par partier backgammon! Henke vann alla 3 matcherna! Så vill ændra mitt uttalande från igår, jag ær inte duktig på backgammon, jag suger!

Nu måste jag berætta om The Happening som vi såg igår (om du inte sett den, borde du nog inte læsa detta)! Først måste jag sæga att jag ær ett stort fan av M. Night Shymalan och jag ælskar hans filmer! Ta bara The Village, som ær en av de bæsta filmerna jag sett! Storyn ær 5.0, musiken ær 5.0, skådespelarna ær 5.0 och den ær så sinnessjukt vacker! Eller varfør inte mæsterværket Six Sence!?! Så med tanke på hans tidigare filmer så måste jag sæga att jag ær besviken på The Happening! Først och fræmst måste jag ge Mark Wahlberg ett minus før hans insatts i filmen, den var vældigt svag (har dock aldrig varit något fan av honom)! Men jag tycker att filmen var jævligt coolt och alla sjælvmord i filmen ær jævligt brutala och hørjer ju såklart betyget på filmen (ælskar killen som sætter igång græsklipparen och lægger sig framfør den)! En annan sak som højer betyget på filmen ær ju den læskiga damen som dom sover hos! Hon var jævligt mæktig och gav mig gåshud! Men stort minus var ju storyn, naturen attakerar mænniskan genom att utsøndra ett gift som gør så att mænniskorna begår sjælvmord! Sen att naturen attakerar mindre och mindre grupper!?! Jag ær besviken på den men jag tyckter ændå att filmen var jævligt cool och jag ger filmen 3,5 tarmar!

Jaja, nu ska jag dra och møta Frida! Men jag måste visa det hær gamla klippet som jag och Henke sprang på idag! Dans ær inte alltid gay (men næstan), ibland ær det riktigt coolt! (Skit i de två førsta killarna, det ær den tredje som ær mæktig)

Måndag 14/7

Ska först säga att söndagen var jävligt slapp och trevlig! Var hos Henke och spelade backgammon och kollade på film! Backgammon är förövrigt asroligt, vill nog påstå att jag börjar bli bra på det också! Vi såg filmen Meet Bill, det var ingen höjdar film direkt men en perfekt söndags/backfyllefilm! Ger den 3,5! Sen drog jag för att möta upp en utarbetad Frida! Vi drog också en film! Det var en norsk kriminalare (jag vet, det  låter inte allt för upphetsande direkt! Men Frida peppade, så vad gör man inte) som jag inte kommer ihåg namnet på! Men det gör nog inget, för så bra var den inte! Ger den en 3a! Idag har det varit jävligt lustigt väder, det var strålande sol på förmiddagen och vi peppade minigolf! Så vi drog ihop ett gäng som också peppade och precis lagom när vi fått på oss skorna så började regna! Pepp! Så det fick bli en fika i stället och det var ju inte fy skam det heller ska jag säga! Måste ju också tillägga att det blev ju fint väder när vi fått in vår fika också! Men nu ska vi ta på oss skorna igen för att gå och möta Sänkesson! Det blir film och backgammon hemma hos honom ikväll!  

Söndag 13/7

Känner mig lite sliten efter gårdagens bravader! Var ute och firade Frida som fyllde 26 i Torsdags! Först gick vi till en mysig Turkisk restaurang! Där åt och drack vi väldigt gott och det var riktigt trevligt! Sen gick vi vidare till en pub där vi gick på spriten! Drack lyxiga och väldigt goda drinkar! Där mötte vi också upp med Magda och hon hade med sig Fridas resekamrat Annie! Frida hade inte träffat henne på väldigt väldigt länge, så det var ett kärt återseende! Därefter drog vi oss mot Henke! Men Frida behövde vätska så vi var tvungna att ta en paus på en pub! När vi väl kom fram till Henke så bjöd han oss på väldigt goda dricka! Dom var nog lika goda som de vi betalade 98 norskakronor för på puben innan! Det var jävligt roligt hemma hos Henke, mycket trevligt folk var det där också! Men vi drog vidare till min favvo pub, De Ville! Fan det är alltid lika roligt där, älskar det! Det är nog mycket musiken som gör det, den är 5.0! Det är jämnt allsång med alla står upp och sjunger med i låtarna.....ahhh det är 5.0! Hela kvällen var 5.0, vet inte hur den skulle kunnat bli bättre än var den var! Jag hade så jävla roligt! Jaja nu är nog dags att ta en dusch så jag blir lite piggare! Ska bort och leka med Henke sen, Frida är nämligen iväg och jobbar och sliter! Inte ett dugg avis på henne! Helst inte nu när vädret helt plötsligt blev 5.0! Säkert bara för att retas med Frida! 

Frida och Magda bedriver otukt! 

Fredag 11/7

Idag har jag övat på mina symaskinskills och mina sprättskills! Men jag är nöjd med resultatet asså, nu sitter t-shirten som en handske! Jag och Linus drog igång Condemned 2 idag igen! Det har tyvärr blivit fulare, tyckte att det var rätt snyggt i början men nu har det fan blivit sämre! Ibland är det snyggt och ibland är det riktigt fult, jävligt tråkigt asså (att det håller på så asså, spelet är inte tråkigt)! Men det är i alla fall läskigt hela tiden och det är jävligt gött! Senare på kvällen kom Chan och Amanda förbi! Det var trevligt, vi lirade lite Yatzy och såg en jävligt dålig film som gick på tvn! Amanda vann Yatzyn ska tilläggas och filmen är ens inte värd att säga namnet på! Nu är klockan mycket och jag ska upp tidigt för att dra till Oslo! Så nu måste jag stänga av min kära dator! Hej!

Torsdag 10/7

Idag har jag suttit framför youtube och drömt mig tillbaka till Roskilde! Nu har det gått så pass många dagar att jag inte kommer ihåg hur dåligt jag mådde alla morgonar (en morgon, flera morgonar eller?)! Jag håller på att filtrerar bort de dåliga minnena (det var ju inte så många måste jag tillägga)! Så nu när jag tänker tillbaka så minns jag nästan bara det göddiga! På måndagen när jag skulle åka hem från festivalen så mådde jag jävligt dåligt! Jag kommer ihåg att jag sa till Frida att jag ska nog fan inte åka hit nästa år, jag pallar nog inte det! Men nu känner jag peppet igen!!!

Jag såg ju det här...Band of horses - The Funeral

Plisken har hälsat på mig idag också, det var trevligt! Vi gjorde inte mycket dock, bara slappade och snackade skit! Jag fick åka med han och Emma när de skulle hem och jag skulle till jobbet! Så vi passade på att stanna på Burger King i tornby för att antligen få avnjuta ett Angus 6-pack! Min inte då, de har slutat med dom nu! BALLE! Jag som har peppat på dom svinlänge och nu kommer jag nog aldrig få chansen igen! Stackars mig! Just det måste visa er ett youtube klipp som Plisken visade mig idag! Knappt roligt!

Onsdag 9/7

Har varit jävligt förkyld nu i ett par dagar, men nu ikväll verkar det som den håller på att släppa! Känns jävligt bra! Var nere på stan och tog en fika i solen med Anna o Linus idag! Får gratulera Anna som klarade sitt teoriprov idag, grattis till dig! Snart kommer hon vara ute och köra rally med Linus bil! Då gäller det att hålla sig inomhus! Nu sitter jag på jobbet och längtar efter att dra igång Rescue me! Just det såg en dokumentär idag som hette Hästmannen! Den var verkligen sevärd, kolla på den ni! Den finns på svt.se! Nu ska jag sätta mig i soffa och njuta av några avsnitt!

Tisdag 8/7

Nu har jag sovit i ca 12 timmar, sovit igen det jag missade i Roskilde! Det var iskallt när man gick o la sig, men det gick inte sova längre än kl 8 för då var det 150 grader i tältet! Nu ska jag inte klaga, för jag har haft det skitbra! Bra musik, god mat, kanon väder, god öl, starka drinkar och underbara vänner! Var nog inte på en enda dålig spelning heller, knappt gött! Hade faktiskt tänkt att namedroppa banden jag såg! Nördigt, jag vet. Men det kan vara roligt att ha det uppskrivit! Clutch (4.5), Gossip (hade velat sett hela den spelningen, det var jävligt party! Det jag såg var 5.0), Radiohead (5.0), Job for a cowboy (4.0), Band of horses (4.0), Santogold (4.0), Seasick Steve (kunde inte se hela men det jag såg var 4.0), Robyn (4.0), José González (hörde inte så mycket men han drog ju låten teardrop och bara den låten var ju värd 4.0), The dillinger escape plan (5.0), Neil Young (3.0), At the gates (4.0), Bob Hund (5.0), Bonnie 'prince' Billy (4.0)! Jag har haft det jävligt gött måste jag säga! Men jag har har lite ångest över att jag har missat ett par band som jag hade velat sett! Men jag säger som henke så fint sa! Man missar inget, man upplever bara någonting annat! Sen så har jag varit lite mesig med, tror nog att det har varit jag som har varit i säng först av alla och det gäller nog alla nätter! Men va fan, det tar på krafterna att dricka alkohol!

Henke ger Roskilde tummen upp!

Tisdag 1/7

Idag har vi växlat pengar och inhandlat det sista inför Roskilde! Längtar så jävla mycktet till morgondagen nu! Eller kanske inte själva resan, den kommer nog vara rätt dryg! Men jag ska nog lyckas fjäska för Sank, så jag får köra första biten! Där med kan jag gå på ölen så fort som möjligt, vilket kommer göra resan till ett rent nöje! Fem dagars fest framför mig! SÅ JÄVLA PEPP!!!!!!!


Måndag 30/6

Haft ett par riktigt göddiga dagar här i Oslo! Men shit vad tiden springer iväg när man har roligt (Det är sånna här dagar man önskar att man hade en sådan fjärrkontroll som Adam Sandler har i filmen Click! Eller va fan om jag inte minns fel så kunde han spola fram tiden också, så jag antar att det skulle vara gött att ha den när man har tråkigt också! Men men skit samma, det här blir ju världens längsta parentes!)! Har ju ens inte hunnit skriva här på ett par dag och nu är klockan halv två och det är dags att krypa ner i sängen! Men som sagt, här är det as gött och vädret är 5.0! Måste bara rekommendera en film för er innan jag lägger mig! Music Within heter den och jag ger den 4.5 tarmar! Se den!

Melissa, Michael och Ron!

RSS 2.0