Torsdag 30/10 (del 2)

Har precis klarat Dead Space och det var svinbra! Ger fan spelet en 5a till och med! Så jävla snyggt, coolt, roligt och läskigt! En gång blev jag så rädd att jag flög 3 meter upp ur soffan och när jag landade upptäckte jag att allt hår på mina armar stod rakt upp! Så jävla PEPP!

5.0!

Torsdag 30/10

Nu är jag ledig en vecka! Grattis till mig!

Måndag 27/10

Det har varit en väldigt göddig måndag! Vi (jag, frida, linus, anna och johanna) drog till Yogi för att bränna lönen! Käkade mig as fet! Därefter rullade vi vidare till SF! Fan det rätt gött med bio ändå asså! Dvs om man bort ser från priset och allt folk! Men det brukar ju gå bra om man inte har Linus otur och får nördar bakom sig asså, men mäktigt som han är sa han till dem på skarpen! Vi kollade på Låt den rätta komma in! Den var jävligt bra och så jävla snygg! Den får 4,5 tarmar! Nu för att avsluta denna göddiga dag så blir det lite Dead Space, som pricken över i som vi brukar säga!

Söndag 26/10

Äntligen fick man tid för lite tv-spel! Har knappt hunnit med något tv-spel denna vecka, har haft för mycket att göra! Mycket styr med lägenheten! Men nu måste jag säga att det börjar ordna sig, vardagsrummet är fan 5.0. Eller kanske inte riktigt än men det är nära nu iaf! Tillbaka till tv-spelandet nu! Jag drog igång Dead Space idag och jag måste säga att det är jävligt coolt! Inte så läskigt som jag hade peppat på men det är allt lite läskigt och jag hoppas att det blir läskigare! Tror att det kan bli riktigt bra när man väl har kommit in i det lite mer! Får lämna en bättre recension när jag har klarat det!

Isaac Clarke och något sött monster!

Söndag 25/10

Veckans filmer:

4.0                                          4.0                                          5.0


2,5                                            4.0                                               4.0


Tisdag 21/10

Jag vill ha mer fritid! Tror nog jag jobbar minst av mina vänner men ändå tycker jag att jag jobbar förmycket! Helst nu när jag är tv-spels beroende och sitter framför CoD 4 hela tiden! Jävla Xbox Live asså och jävla Linus som introducerade mig till det! Har ju fan många spel som blir lidande av detta! Flera spel som jag inte hinner ta tag i! Jag har exempelvis ens inte börjat med spel som Bully, Lego Batman, Ninja Gaiden 2! Lägg till ett par som jag bara har slutat spela, mitt i lixom! Inte för jag tyckte de var tråkiga, nej då, jag hade bara inte tid med dem! Jag vet att det är dålig stil men jag skyller på CoD4! Det är för roligt, tröttnar aldrig! Sen nu inom de närmsta tre veckorna eller vad det blir så kommer det ännu mer spel. Vad sägs om Dead Space, Gear of War 2 och CoD 5? Hur ska jag hinna med allt? Jag vet att det är sånt jävla lyxproblem men lite synd är det väl om mig iaf? Nä nu måste jag trösta mig med lite CoD!

Lördag 18/10

Burst senaste skiva Lazarus Bird är ett måste i ens skivsamling! 5.0!

Så jävla bra!

Fredag 17/10 (del 2)

Har nyss sett Cult of Luna och jag tyckte det var 5.0! Men efter närmare diskussion med mina vänner måste jag tyvärr sänka betyget till en väldigt stark 4a! Eller jag sänker det bara till 4,5 tarmar, för det var verkligen så jävla bra! Men jag måste tillägga att det har varit en 5.0 kväll iaf!

Fredag 17/10

Fan vad gött, nu är dom nya tapeterna på plats! Känns jävligt bra måste jag säga! Så nu kan vi flytta in på riktigt! Men nu ska jag inte hålla på med sånt inte! Nu blir det folköl och sen är det Cult of Luna spelning som gäller! Ska du med?

Torsdag 16/10

Jaha då var man känd då! Chan hade sett mig när han kollade igenom en Mono dvd! Det var taget ifrån när vi såg Mono i Norrköping för några år sen! Där var jag iaf, snygg som vanligt! Då har jag fått 2 sekunder av mina 15 minuter i rampljuset! Längtar tills jag får resten! Nu blir det att ringa Mono och kräva pengar!

Tisdag 14/10

Veckans hjälte!

Hasse heter han, även känd som Annas pappa!

Söndag 12/10

Söndag och jobb helgen är snart över! Tänkte bara rekommendera en sida för er www.xpl.se! Sjukt mycket gött där kan jag säga!

Torsdag 9/10

En av världens mäktigaste och coolaste fighter! Men erkänn, så jävla snygg! Ingen bär upp en mustasch som Don Frye!

Don Frye och hans mustasch!

Ni får fan en fight med honom också! Det är en pride fc fight och det är emot yoshihiro takayama! Undra om yoshihiro ser någonting efter matchen?

Good fight, good night!

Måndag 6/10

Jag trodde att det var jobbigt att flytta. Men shit asså, det är ju inget om man jämför med att städa ur den gamla lägenheten! Fy fan vad jobbigt och tråkigt! Har ju haft två andra lägenheter innan den jag flyttar ifrån nu! Men jag har inget minne av att det var så jävla sugit! Jaja nu ska jag väl inte gnäll, så farligt är det väl ändå inte! Kan ju istället berätta om en film jag såg igår, Son of Rambow heter den och den var riktigt bra! 4,5 Tunntarmar får den! Får tacka Femail för den, tack du!
 
Bill Milner i Son of Rambow!

Lördag 4/10 (del 2)

Efter en lång flyttdag sitter jag med en folköl och spelar CoD! Känns jävligt bra! Linus var precis förbi och berättade om en kille på youtube som hade en kill streak på 52 kills! Sinnes asså! Jag har haft en kill streak på 17 en gång och det tyckte jag var mäktigt! Kolla in killen vettja!


Lördag 4/10

Det är gött att flytta men jag hatar själv flytten! Man skulle uppfinna en förminsknings maskin, det skulle underlätta flytten! Förminska allt och stoppa det i bakfickan, det skulle vara hur smidigt som helst! Jaja, nu får jag nöja mig med Steffs starka armar! Han kommer snart och hjälper mig lite! Han är snäll den där Stefan!


RSS 2.0