Lördag 31/1

Fan vad team tarm har varit mäktiga på CoD idag! Vi ägde dom! Synd bara att man var tvungen att dra och jobba, hade mycket hellre varit hemma och lirat! Jaja, det är väl bäst att jag jobbar lite då! HEJ!

Dagens underbara klipp!

Torsdag 29/1

En jävligt göddig poker kväll hemma hos chan! Hoppas jag får uppleva det snart igen!

Dagens klipp:

Onsdag 28/1

Måste säga att det var en jävla massa bra fighter i går på våran fight night! Där missa ni något om ni inte var hos mig! Nu är det en lång väntan tills UFC 94 släpps! På söndag sänder dom den i staterna, är ju fan inte många dagar tills dess ju! Såååå jävla pepp!!! Måste också berätta att jag vann dagens squashmatch mot Linux! Ställningen är alltså 2-0 till mig! Känns jävligt bra! Längtar till nästa match!

Dagens klipp!

Får tacka pelle för detta klipp!

Tisdag 27/1

Affliction galan gjorde ingen besviken!

Måndag 26/1

Idag har jag hunnit med mycket måste jag säga, eller jag har iaf hunnit med mycket tv-spel! Klarade nämnligen Metal Gear 4 idag! Jävligt roligt spel måste jag säga, ger spelet 4,5 ändtarmar! Det som hindrar spelet från att få en 5a är att filmerna är lite väl gay ibland! Idag drog vi äntligen igång årets squashsäsong! Det är min hals som har hindrat oss från att starta den tidigare! Men nu är den alltså igång och jag kan meddela att jag vann årets första match med 2-1 i set! Nu är jag på jobbet och ska förgylla natten med Shantaram!

Dagens klipp:

Lördag 24/1

Var på bio i går, kollade på Benjamin Buttons otroliga liv! Har varit sjukt peppad på filmen, David Fincher som har gjort den ju! Nu dagen efter måste jag säga att jag är besviken på filmen, hade förväntat mig mer! Tror nog inte jag kan ge den mer än en 3a!

Nu ska jag äta mig fet! Hej!
Dagens klipp:

Torsdag 22/1

Idag har det varit storstädning på schemat! Fan vad det suger att städa! Ska fan bli miljonär och anlita någon som kan göra det åt mig! Jaja det blev ju bra tillslut! Nu är det jobb och Talladega nights på schemat! Hej!

Dagens klipp:

Onsdag 21/1

Dagen klipp!

Tisdag 20/1

Idag tänkte jag berätta om en film som jag tycker ni ska se! Gran Torino heter den, Clintans nya vettö! Bra skit där asså! Men jag måste säga att jag störde mig på en del birollsinnehavare! Kände att de spelade över lite eller om dom var lite orealistiska! Äh det kanske bara var att de var asiater! Den var jävligt bra iaf! 4,5 tarmar! Jaja nu måste jag sova lite, squash säsongen drar igång i morgon!

En bild från helgen som varit!

Måndag 19/1

Dagens youtube klipp:

Söndag 18/1

I'm back and i'm brown! Haft semester i 20 dagar och är tillbaka i verkligheten igen! Inte lätt att vara tillbaka i kylan måste jag säga! Vill flytta till något varmt land, samtidigt som jag vill bo i sverige med mina nära och kära! Men nu har jag kommit på en lösning på detta problem! Vi gör som så här vettö! Vi tar och gräver upp hela sverige, flyger i väg med vårt lilla land och limmar fast det i indien! Varför just indien då? Jo, för då kan vi ta del av deras matkultur! Fatta hur bra det skulle vara, aldrig mörkt och kallt! Glida rundt i kortisar och linne hela dagarna, ta ett dopp i indiska oceanen på eftermiddagen! Sweeet, så jävla peppad jag blev nu! Ringer kungen imorgon och styr upp det hela!

Dagens youtube klipp:

RSS 2.0