Söndag 30/11

Jag är sliten och trött efter gårdagens fest! Kan ha blivit ett par öl för mycket igår, har nämligen några luckor i minnet! Men jag tror att det var en lyckad fest! Dom som jag pratat med idag sa att det var roligt iaf!

Family portrait! Saknas dock 4 personer på bilden!

Lördag 29/11

Först måste jag tacka Chan för en trevlig poker kväll igår! Därefter måste jag skryta med mitt senaste inköp! Har nämligen köpt en till tavla av Mattias Frisk idag! Den är så sjukt snygg och den kommer göra sig så bra i lägenheten! Nu när det är gjort måste jag ner till systemet och inhandla lite gött inför Top 5 kvällen!

Ghostattack 1!

Torsdag 27/11

Tänkte försöka peppa alla mina vänner på en liten semester till spanien i slutet av maj!?! Semestra lite i spanien ett par dagar, sola och bada! Sen drar vi till Electric Festival ett par dagar och lyssnar på musik och har det gött! Va? Låter inte det gött? Lite sol och bad samt en två dagars festival i solen, knappt pepp! Vet dock inte vilka band som kommer i år, men förra året var det pepp! Så det blir säkert pepp i år med! Så nu mina vänner vill jag att ni lägger undan en slant så ni kan hänga med mig till spanien! 

Onsdag 26/11

Igår blev det två flaskor glögg och en massa pepparkakor, detta ledde till att min mage har varit extra pruttig idag! Pepparkakor med mögelost ska tilläggas! Shit så gott asså! Jag och Femail testade Left 4 Dead idag! Tror nog aldrig jag har dödat så många "zombies"! Eller jo det har jag ju, i världens sämsta spel som kunde ha varit världens bästa spel, Dead Rising! Men Left 4 Dead är ju mycket bättre än det! Det är ju gjort för att man ska spela det co-op på nätet med sina vänner, men jag och Femail körde det bara med "datorn"! Får testa det online imorgon! 

Söndag 23/11

Nu har jag äntligen beställt den sjunde och sista säsongen Trailer Park Boys! Kan vara världens roligaste serie! Norsken skickade nyss över en länk (http://www.showcase.ca/blog/archive/2008/11/12/trailer-park-boys-say-goodbye.aspx)! Där kan man läsa att det kommer ett en timmes special avsnitt av serien den 8 dec! Knappt pepp! Sen efter det så kommer dom släppa en till TPB film i oktober nästa år! Därefter är det slut på det roliga, efter det blir det inget mer TPB!

Ricky!

Torsdag 20/11

Måste ju berätta att jag var på stand-up för första gången i mitt liv igår! Det var mycket underhållande måste jag säga! Betnér är som en bra komiker ska vara, bitter och kritisk! Kan också berätta att jag klarat Mirrors Edge! Ger spelet 3,5 i betyg, snudd på en 4a! Så nu ska jag nog börja döda folk i CoD 5! På återseende!

Söndag 16/11

Idag har jag o Frida börjat kolla på True Blood! Vi fastnade direkt för serien! Det är ju ingen 5.0 serie, men som sagt vi fastnade för den och drog igenom en 6 avsnitt! Den är lite små löjlig ibland och att vissa skådespelare (som spelar vampyrer) läspar när de pratar känns lite B! Men va fan, serien har ju iaf ett av de snyggast intron jag har sett!
Introt till True Blood!

Lördag 15/11

Känner mig sliten idag! Var på Slipknot spelning i Köpenhamn i torsdags! Sen var jag och kollade på Tiger Lou, som spelade här i stan igår! Det tar på krafterna måste jag säga! Men shit vad roligt jag har haft och så jävla bra banden har varit! Slipknot får fan 5 tarmar av 5 möjliga! Måste fan ge Tiger Lou det med, asså betyget 5 av 5!

Söndag 9/11

Förra året var det en GPS-mottagare som blev årets julklapp enligt Handelns utredningsinstitut! Men i år kan jag avslöja att det blir en cd-skiva som blir årets julklapp! Då är det inte vilken cd-skiva som helst som blir det utan Satyricons The Age of Nero! Så nu blir det att beställa ett gäng till tjocka släckten och jag tycker ni ska göra det samma! För det är nämligen en skiva som alla bör ha i sin skivsamling!

Årets julklapp!

Lördag 8/11

Idag drog jag och Linus igång Gears of War 2! Äntligen, måste jag tillägga. Jag har längtat länge efter att få spela det! Vi han dock bara börja (1timme och 45 min), jag var tvungen att dra till jobbet! Hade hellre suttit och lirat hela natten! Jag gillar spelet som fan och jag längtar tills på måndag, då blir att fortsätta vårat uppdrag att rädda världen!

Linus och jag in game!

Torsdag 6/11

Såg nyss Obamas segertal och jag började lipa! Fattar inte, men va fan! God Bless America!


Onsdag 5/11

Nu är det äntligen november och bara 5 månader kvar till våren! Men tiden går ju fort när man har roligt, gäller bara att aktivera sig! Tänkte ge er ett par exempel på detta! Exempel 1. Hälsa på nära och kära i Oslo! Plus, roliga uteställen, roligt folk, jävligt roligt helt enkelt. Minus, dyrt, språket! Exempel 2. Tv-spel! Plus, Jävligt rolig, billigt och tiden går jävligt fort! Minus, ?. Exempel 3. Spela squash! Plus, roligt, nyttigt och det är ju alltid roligt att vinna! Minus, jobbigt, träningsverk! Exempel 4. Hänga ut med nära och kära i stan. Plus, billigt, jävligt roligt. Minus, vädret! Exempel 5. Film och serier! Plus, jävligt underhållande! Minus, aldrig roligt att se en dålig film! Exempel 6. Gå i ide! Plus, tiden går fort! Minus, det är jävligt svårt att genomföra! Exempel 7. Åka utomlands. Plus, sol och bad! Minus, dyrt! Ja, nu har ni fått några exempel på hur ni ska överleva hösten och vintern! Nu blir det ett par avsnitt Entourage!

RSS 2.0