Måndag 29/9

Shit vad rastlös jag är! Xbox live ligger nere och jag kan inte spela mitt kära CoD! Vad ska jag göra?

Lördag 27/9

Nu är vinterresan bokad! Jag, Frida och Garderobert sticker till Kap Verde den 1 januari! Har ingen aning om vad det är för ställe, men det ska tydligen vara varmt! Måste nog läsa lite om det! Men det ska bli skönt att fly undan vintern ett tag iaf!

Ser ju gött ut iaf!

Fredag 26/9

Igår hade jag sett fram emot att kolla DLK som skulle spela här i stan! Men de var dessvärre tvungna att ställa in pga sjukdom! Jävligt sugit måste jag säga! Jaha då är det väl bara att packa väskan och dra till jobbet! Just det, så Mirrors igår! Handlingen sög väl men shit asså, den var riktigt blodigt och cool asså! 3,5 tarmar!

Onsdag 24/9

Fan vad jag älskar serier! Kände mig lite tom när jag hade sett klart Rescue Me (säsong 5 börjar inte förrens mars 2009)! Men nu så har jag börjat att se House igen och jag måste säga att det är 5.0! Känner fan att Hugh Laurie är värd sin nya lön på 2,3 miljoner per avsnitt! Sen har jag också börjat titta på Entourage igen, det är också en 5.0 serie! Jeremy Piven som Ari Gold är ju bara för bra! Sen får jag inte glömma bort Generation Kill som jag och Chan följer! Fan vad jag älskar serier!

Måndag 22/9

Fan är han inte lite lik min bror?
 
Knappt roligt förövrigt!


Söndag 21/9 (del 2)

Nu börjar man bli människa igen, en pizza och en powernap gör susen! Så nu hade jag tänkt att lägga ut några bilder från gårdagen! Men det ser ut som någon har ätit pizza på linsen! Det blev inte så många bra bilder med andra ord! Sugit! Men jag måste säga att det var en jävligt rolilg kväll! Kunde dock skippat Platens, kände att jag kunde haft roligare för dom 120 kronorna! Men men skit samma! Nu blir det nog en bakfyllefilm! HEJ!

Jag med långt hår, 5.0!

Söndag 21/9

Shit asså, känner mig sliten! Vi festade lite hemma hos mig igår sen blev det 55:an och sen Platens! Nä fan orkar inte skriva något mer! Slänger upp ett par bilder istället! Nähä hade visst inte ork för det heller! Det får bli en powernap!

Torsdag 18/9 (del 2)

Sprang på den här snygga näsa på tuben idag!

Torsdag 18/9

Måste visa er den här mäktiga knocken från UFC 6!


Tank Abbott är knappt mäktig!

Onsdag 17/9

I brist på nya UFC galor så har vi börjat om på dom första UFC galorna! Det är helt sinnes då asså, inga regler! Eller dom har någon regel, du får inte klösa den andra i ögonen! Annars får du fan göra du vill asså! Igår fick vi sen en kille ligga på den andra och mata slag på den andras killes pung! Skönt! Amen det är jävligt pepp asså! Vi har betat av dom 6 första galorna, så vi har 82 styckna kvar! Längtar till nästa tisdag!


Tisdag 16/9

Generation Kill heter den nya pepp serien! Jag och Chan drog igång den igår, det är ju Call of Duty fast på tvn! PEPP! Nämen, jag kan varmt rekommendera den för er! Alexander Skarsgård är en av huvudpersonerna i serien och han gör en mycket bra insatts!

Fredag 12/9

Vintern har kommit, jag har träningsverk och jag ska jobba hela helgen! Låter jag bitter? Man får vara bitter i min situation! Men nu ska äta godis och kolla på Conan, då kommer jag bli glad igen! För övrig så klarade jag nyss puzzlefarter, knappt mäktig! Har ni inte testat det så finns det en länk till det på onsdagens inlägg!

Bevis på att jag är kung på puzzlelarter!

Torsdag 11/9

Så jävla fit jag ska bli då! Har nyss kommit hem från en squash med Linus! Fan vad jobbigt det var, men så jävla roligt! Nu får vi hoppas att det blir en vana!

Onsdag 10/9

Årets spel: bääs

Måndag 8/9

Kolla in det här klippet, knappt roligt! Får tacka Bjärnis för den asså!

Söndag 7/9

Vakna upp fullt påklädd och med en krigsmålning i ansiktet! Så går det när man däckar i Sänkesson närvaro! Då får man vara glad om man har ögonbrynen kvar! Sänkesson kom i torsdags och har bott hos i några dagar! Måste säga att det har varit 5.0 att ha honom här! Får hoppas att han kommer snart igen! Tillbaka till gårdagen, måste säga att det var en 5.0 dag igår (det jag kommer ihåg av den iaf)! Vi hade top 5 hemma hos Chan och det var riktigt najs! Det blir lätt det när man kombinerar bra musik och trevliga vänner!

RSS 2.0