Lördag 30/8

Du får gärna kalla mig nörd! Mitt mission den här veckan har varit att komma upp till level 33 på Call of Duty! Linus ligger nämligen på level 32 och det kan jag ju inte leva med att han har en högre level än mig! Så den här veckan har jag slitigt som fan och idag så nådde jag äntligen level 33! Men det lustiga är att jag fortfarande suger på spelet! FAN! Så han kommer väl levla om mig så fort han kommer hem!

Fredag 29/8

Just nu är jag sur på mitt kära Braid! Det är så jävla krångligt ibland, blir galen på det! Men det är ju sååååå jävla gött när man väl klarar av klurigheterna! Men nu till pepp filmen jag såg igår! The Fall heter den och jag ger den 4,5 tarmar, snudd på en 5a! Den var så jävla vacker att det gjorde nästan ont i ögonen på mig och lilltjejen i filmen vill jag nästan ge en Oskar! Se den!

Torsdag 28/8

Braid, vilket jävla pepp spel! Jag och Frida drog igång det igår och shit vad coolt det var! Så jävla klurigt och helt sinnessjuk ibland (eller ganska ofta, eller rent av jämnt)! Ja jävlar vilket häftigt spel, läntar tills Frida har pluggat färdigt så vi kan ge oss på det igen! För er som inte vet vad det är, kolla in det här!

Braid - ett 5.0 spel!

Tisdag 26/8

Idag hade jag planerat att gå en flopprunda och få lite färg på kroppen! Men det blev det inget med! Vädret sög och det fanns inte en gnutta sol som ville färga min kropp! Det var en stor besvikelse! Måste säga att jag är väldigt avundsjuk på Linus och Anna som är utomlands och solar och badar! Fan dom asså! Så vad gör man nu när det är vädret suger? Jo man lirar Call of Duty på Xbox live! Jävlar vad roligt det är, gött att vara tv-spels nörd ibland asså!

Måndag 25/8

Då var det 4 år kvar till nästa OS! Måste erkänna att jag inte är något direkt fan av OS, men det har varit lite roligt att kolla på ändå! Hade ju också hoppats på någon mer medalj till Sverige! Men men vi fick nöja oss med 4 silver och 1 brons! Lite dåligt om man jämför med Kina och USA! Kina fick 51 guld och totalt 100 medaljer och USA fick 36 guld och totalt 110 medaljer! Men vi kan väl inte jämföra oss med dom eller? Liiiiiiite jävla mycket mer invånare i dom länderna! Så vi får väl jämföra oss med Norge då! De samlade ihop 10 medaljer varav 3 guld! Alltså är Norge bättre än Sverige, sugit asså! Jaja, nu blir en efterlängtad flopprunda!

Söndag 24/8

Vaknade upp idag i Västervik (har varit och hälsat på Fridas päron samt deras tre hundar) och kände mig frisk! Har varit jävligt förkyld och hängig i flera dagar men idag kände jag mig mycket bättre! Det var nog ölen jag drack igår som gjorde mig frisk! Livet blir så mycket lättare när man känner frisk! Fan, hoppas att jag aldrig mer blir sjuk, det skulle vara skönt!

Torsdag 21/8

Jävligt förkyld/sjuk har jag varit idag! Men jobba det ska jag göra ändå, det är bara att härda! Ett nattpass kvar sen är jag ledig tre nätter! Det ska bli skönt, jag behöver fan vara ledig! Tror nästan att jag kan vara lite utbränd, har ju jobbat förmycket de senaste veckorna! Ja men det vet ju vem som helst att det inte hälsosamt att jobba mer än 3 dagar i sträck! Egentligen är det nog inte hälsosamt att jobba över huvud taget! Tänk att vara ekonomiskt oberoende och aldrig behöva jobba! Bara resa omkring och fly undan den svenska hösten och bara ha det så jävla bra! FAN, snälla gör så att jag vinner drömvinsten på lotto på lördag! Jaja tills dess får jag nöja mig med världens bästa serie, Rescue Me! Jag blir så glad och peppad nu när jag tänker på den! Bäst att sätta sig i soffan och avnjuta ett par avsnitt!

Onsdag 20/8

Kom hem igår kväll och möttes av ett brev från min doktor! Det var så att jag skulle göra mitt årliga arbetsprov idag vid kl 9! Efter att jag har jobbat 9 dagar i sträck så såg jag verkligen fram emot en sovmorgon, men den blev man blåst på! Sen när jag vaknade i morse så kände jag mig dålig, ont i halsen och trött som fan! Det får man för man är mallig och retar dom som är sjuka! Men när jag kom till arbetsprovet så kände jag mig mycket bättre men inte bra! Har ju hört att det kan vara farligt att anstänga sig för mycket när man är sjuk, när man har halsont och sånt! Men de sa att det var safe att köra och man litar ju på läkare (jag litar på dem iaf)! Så va fan jag trampade på som fan och fick ännu ett bevis att jag inte har någon kondition! Nu några timmar efter arbetsprovet så vet jag inte om det var en bra idé! Känner mig mycket utbränd! Men jag dog ju inte så det var ju pepp!    

Lördag 16/8

Nu är det bara några dagar kvar av min vistelse här på lägret! Dagen har varit skitbra, vädret är strålande och allt känns mycket bra! Fan, Tyskarna hade nog inte så fel ändå! Läger är kul!

Onsdag 13/8

Är iväg på läger i skåne med jobbet! Jag kom hit i måndags och jag ska vara här tills på tisdag, 9 långa dagar! Men vi är ett bra gäng som är iväg, så jag tror att de här dagarna kommer gå fort! Det var igår det kändes seg, men kan ha varit pga vädret! Det sög kan jag meddela, ösregn hela dagen! Men idag är det soligt och det är jävligt varmt! Detta gör lägerlivet jävligt mycket lättare! Nu ska vi iväg och käka (det är typ det ända vi göra här), sen blir det ett dopp i polen! Får se när jag får tid att skriva igen, jobbar ju hela tiden, eller rättare sagt äter hela tiden!


Lördag 9/8 (del 2)

Jaha, då har man gråtit till ännu ett avsnitt Extreme Home makeover! Det är en sak att gråta till Armageddon, men till Extreme Home makeover är fan inte okej! Nä nu är det skärpning som gäller! Dags för en manlig öl!

Lördag 9/8

Inatt sänds UFC 87 och jag är så sjukt peppad! Dessvärre kan jag inte kolla på det inatt! Den största anledningen till detta är att tv4 sport har anlitat Paulo Roberto och hans bror som komentatorer! Jag kan säga att dom suger verkligen på deras jobb! Sen börjar det inte förrens kl 4 inatt! Visst är jag en nattuggla men galorna brukar hålla på i en 3 timmar och det kan bli lite segt! Så jag får vänta med det och ni vet vad dom säger, den som väntar på något gott, han kan vänta länge han! Men lyssna på dessa namn Georges St-Pierre Vs. Jon Fitch, Kenny Florian Vs. Roger Huerta! Bara dom två matcherna kommer bli så jävla bra! Kenny mot Roger kan bli årets match! FAN VILKET PEPP!!!!!!!

Fredag 080808

Tråkigt man kan ha ibland då! Alla jobbar och själv är man ledig! Frida jobbar, Linus jobbar, Chan jobbar, Femail är på festival, Garderobert är på date och jag är sällskapssjuk! Sjuk synd om mig! Eller kanske inte, jag jobbar ju iaf så inte!

Onsdag 6/8

Onycket är jag och blogg gör jag! Måste bara berätta att jag har haft en 5.0 kväll! Garderobert kom till oss med chocklad och peppade oss på en öl i solen! Kan säga att det blev 5! Sen drog vi hem till oss och drack folk öl och spelade Mashed! Jag måste säga att det är lika pepp som det var när jag spelade det senast! Jag sög ju såklart men det var jävligt roligt ändå! Därefter (när Frida kände sig för full och somnat på sängen) blev det Topspin! Sinnes roligt spel asså, men på även detta spel sög jag och förlorade mot min vän! Efter Topspin (när Frida vaknat till liv igen) blev det brottning i sängen! Sjuk rolig kväll måste jag säga! 5.0!

Tisdag 5/8

Vad är det med vädret? Höst i augusti!? Ursch säger jag! Vill ju att det ska vara soligt och varmt, livet är ju så mycket bättre då! Snart börjar jag att jobba också! Nä, nu låter jag bitter (skyller på hösten)! Det är ju nästan en vecka kvar till jag ska tillbaka till jobbet!

Var ju i Stockholm i helgen, det var ju EuroPride! Det var en härlig upplevelse måste jag säga! Såg på den mäktiga PrideParaden! Den var sinnes långa asså trodde aldrig den skulle ta slut! Jag tror nog den var en 3 timmar lång! Det var en jävla massa folk med andra ord! Vi var också på Berns och festade! Tror nog det var 95% killar där! Men fan vad roligt vi hade det! Det var minst sagt en 5.0 helg i Stockholm!

Dans på Berns!

Nu är klockan mycket och det är nog dags att lägga sig! Ska upp tidigt imorgon, Frida har ställt klockan på nio! Men det blir nog att snozza en timme misstänker jag! Nio är ju förtidigt att gå upp ju!


Torsdag 31/7


Will och Jason i filmen Hancock! 3,5 tarmar av 5!


Philip och Ethen i filmen Before the Devil Knows You're Dead! 4 tarmar av 5!

RSS 2.0