Lördag 28/6 (del 3)

Äntligen framme! Det var en jävligt ångestladdad bussresa! Bussen var överfull och sätena var stenhårda! Stjärten somnade efter fem minuter och det fanns ingen plats för benen, för där hade någon annan benen! Men efter bussbytet i Göteborg gick det bättre, då var det gott om plats och jag kunde sova större delen av resan! Väl framme i Oslo tog Sänkesson emot mig och jag blev genast på bättre humör! Nu sitter jag och Sank och dricker öl, vi peppar på alla band vi ska se på Roskilde! Det är fan en jävla massa pepp där asså! Nu när jag skriver det här så hetsar Sank mig att dricka snabbare! Vi ska dra ut snart säger han! Jaja ska avslutat det här inlägget nu och lyda hans order!

Lördag 28/6 (del 2)

Oops. Klockan är 9:32 och jag sitter här i mina kalsonger, helt nyvaken och fattar ingenting! Har försovit mig, missat mitt tåg till Oslo! FAN! Knappt tråkigt, hur kunde det hända! Så nu får jag hålla tummarna på att det finns platser kvar på 11bussen till Oslo! Kul 9 timmar på en buss, jag kommer att dö! Men så går det när man stänger av alarmet i sömnen! Ah det är väl bäst att jag springer ner, så jag jag inte missar bussen också! Åhhh, sån jävla ångest!

Lördag 28/6

Klockan är nu 2 på natten och det är äntligen lördag! Två veckors semester, så jävla gött! Ett stort plus är också att jag kollade på vädret och enligt dom så kommer det fina vädret tillbaka till oss i veckan! Skulle inte vara helt fel med lite sol på Roskilde! Hade egentligen behövt att sova nu men jag håller på att packa inför min resa! Så jag får nog vänta någon timme innan jag kan gå o lägga mig! Mitt tåg till Oslo går kl 8 och det hade varit gött med ett par timmars sömn innan dess! Men förhoppningsvis så kan jag sova på tåget! Annars har det varit en väldigt lugn dag! Hängt med Chan och spelat lite Wii och självklart har vi ätit jordgubbar och glass! Ja ja, nu är det bäst att jag fortsätter att packa! Förresten måste ni se ett guldklipp från Rescue Me som jag såg igår! Knappt roligt!

Sean går i sömnen efter att han tagit sömntabletter!

Torsdag 26/6

Shit vilken sovmorgon det blev! Måste bero på att jag inte kom i säng förrens vid halv 10 i morse! Väl uppe ur sängen, invigde jag min symaskin genom att sy in ett par t-shirtar! Måste säga att det var svårare än jag hade trott, men det blev ganska bra tillslut! Övning ger färdighet! Nu är jag på jobbet och har sett Spanien bli klara för EM final mot Tyskland! Hejade ju på Ryssland men de kunde inte mäta sig mot Spanien som dominerade hela matchen! Men men jag får glädja mig med att jag har semester i nästan två veckor efter det här nattpasset! Ska bli gött som fan! Så nu ska jag fördriva tid med guldserien Rescue Me!

Onsdag 25/6

Idag fick vi våra nya floppar som vi beställt! Så vi var ju tvungna att testa dem genom att gå ett par rundor! Men jag måste säga att jag sög idag, vet ej om jag kan skylla på flopparna! Hade nog bara en dålig dag! Men när jag tänker efter så var jag nog inte så dålig ändå! Andra rundan gick jag runt på +5 och då hade jag fått +3 redan efter första hålet! Så jag måste ju säga att andra rundan gick väl hyfsat bra ändå, med tanke på starten! Men Mr Chan var jävligt het idag, hade chans att slå sitt rekord som är -2! Men han hade problem med ett par hål och gick runt på +-0 båda rundorna! Sinnes bra ändå asså! Efter flopprundorna så fick jag ett glädjande samtal av en kille som ville köpa min proj! Så nu har jag fått den såld vilket känns väldigt bra! Nu blir det en fin 50 tums plasma som ska pryda min lägenhet! JIPPI!! Men det dröjer nog några veckor innan jag inhandlar en! Nu är jag på jobbet och ska dra igång Rescue Me säsong 3! Har längtat efter den, ska bli jävligt pepp! Men bara en sak till innan jag sjunker ner i soffan! Nedräkningen till Roskilde har börjat och Band of Horses är ett band som jag ser fram emot! Så jag måste ju spela upp en låt för er så ni för höra vad ni går miste om (dvs om ni inte ska till Roskilde själva asså)!

Tisdag 24/6

Nu har jag varit med om två toppen dagar måste jag säga! I måndags så hängde jag med Chan och spelade Worms! Sen kom Amanda och hennes son Theo på besök! Amanda lagade indisk mat åt oss och det var jävligt gött ska ni veta! Just det, där emellan kom Öhrn (eller som han heter nu Börnis) på besök också! Efter maten blev det jordgubbar och glass och fan vad gott det var! Efter den festmåltiden så blev det folköl och film hemma hos mig! Vi såg Be Kind Rewind, med idolen Jack Black! Jag tyckte filmen var lysande och jag ger filmen 4 skratt av 5 möjliga! Sen blev det mycket skratt till HBOs lysande serie Flight of the Conchords! Måste säga att det var en 5.0 dag!

Jack Black som King Kong!

Idag har jag varit på ÖB och shoppat! Älskar billiga skitaffärer, kunde spenderat timmar där (kanske lite överdrivet men det måste man ju alltid göra, överdriva asså)! Men jag kände mig lite stressad av Linus och Chan som inte uppskattar ÖB som jag! Därefter shoppade vi en jävla massa läsk, tror nog det var närmare 100 liter läsk och juice! Det var Chan som skulle ha det till restaurangen! Efter shopingen drog jag till Mjölby för att gratta min far som fyllde 53 år idag! Grattis till dig pappa! Det blev rödvin och smörgåstårta! Det var trevligt, mycket trevligt! Sen drog jag till Chan och hängde! Vi åt jordgubbar och glass idag med! Vi kollade även på en skrämmande dokumentär som hette Guds Barn! Den finns på svt.se om ni vill se den! Det har varit ännu en bra dag i mitt liv! HEJ!!!

En stirrande 53 åring, som nästan ser skelögd ut!

Söndag 22/6

Sitter på jobbet och njuter av att Italien är utslagna ur EM! Spanien vann rättvist över dem! Dessvärre så vann de på straffar, hade de vunnit på ordinare matchtid så hade jag tjänat ett par hundra! Nä fan, nu ska jag nog kolla på senaste Fururama filmen! För här på nätet var det inget roligt idag inte! Just det, såg ju The Ruins igår och jag ger den 3,5! Nu blir det gurkmackor och Futurama!

The Ruins, 3,5!

Lördag 21/6

Har precis sett Ryssland slå ut Holland ur EM! Ryssland spelade så jävla bra och Holland hade inte en chans mot dem! Helt sinnes egentligen, Ryssland besegrar Holland med 3-1! Skulle egentligen recensera filmen jag såg igår, men den var så repig att jag inte kunde se klart den! Jävligt sugit att den la av efter att jag hade sett halva filmen! I natt hade jag tänkt att kolla på The Ruins, hoppas den är något att ha! Säkert jävligt B, men det är fan bra att ha den inställingen ibland! Man blir sällan besviken då! Men det är ju jävligt tråkigt att gå omkring och alltid tänka det värsta om allt! Men som sagt ibland kan det vara bra! Hörs då!

Fredag 20/6

Drog igång Lego Indiana Jones idag! Är ju ett stort fan av Lego Star Wars spelen och efter ett par timmars spelande så måste jag säga att det här spelet är minst lika pepp! Läntar tills imorgon då jag får dra igång spelet igen!


Nu är jag på jobbet och jag har precis sett en väldigt spännande match mellan Turkiet och Kroatien! Det var tillslut Turkiet som vann matchen på straffar! Resten av natt ska jag tillbringa framför tvn, det blir film för hela slanten! Först ut är filmen In Bruges med Colin Ferrell, kan bli pepp! Just det, glad midsommar på er!

Torsdag 19/6

Gick en flopprunda med Femail och Chan idag! Jag slog nytt rekord igen, gick på +3! Knappt mäktigt av mig! Därefter blev det Worms hemma hos Chan för hela slanten! Eller vi tog en paus när fotbollen var, men sen körde vi igen! Jävligt roligt asså! Nu blir det ett avsnitt Flight of the Conchords innan jag somnar! Måste nog tacka Linux för denna serie, kommer ihåg att han peppade på den för skit länge sen. Jag drog hem det men det blev aldrig av att jag såg det! Sen för ett par dagar sen så peppade Norsken på den och vi drog ett par avsnitt och jag fastnade direkt! 5.0!!!!!!

Bret och Jemaine!

Onsdag 18/6 (del 2)

Kanske har sett Sverige sämsta match på läng! Fan vad dåligt av dom! Trodde faktiskt de skulle vinna matchen, iaf spela bra fotboll och bjuda upp till kamp! Men nej då, Sverige sög! Fan vad tråkigt asså!

Nu får man kolla på klipp på YouTube för att bli glad igen! Som tur är så hittar jag massor av klipp från serien Flight of the Conchords! Den roligaste serien just nu, den är 5.0! Här kommer ett smakprov!

Onsdag 18/6

Igår var det en trevlig dag, drog ett par flopprundor med Linus och Chan! Jag tycker fan att jag har blivit bättre nu, vilket är jävligt roligt! Igår satte jag till och med nytt banrekord (för mig då asså, inte i närheten av Chans (fult det blev, chans fast med stor bokstav! Förresten kan man ha en parentes i en annan parentes? Jag har det iaf!) banrekord än!)! Efter floppen blev det pokerkväll hos Chan, det var väldigt roligt! Jag kom tvåa i de båda turneringarna, bra jobbat av mig asså!

Tobbe drog precis till jobbet och jag sitter här själv nu och bara väntar på att det ska bli dags att dra! Hade mycket hellre suttit med mina vänner och druckit ett par öl och kollat på matchen! Nu får jag istället gå tidigare till jobbet för att hinna se början av matchen! Känns jävligt sugit! Så det är väl dags att dra antar jag, hoppas att jag kan glädja mig åt en bra match iaf!

Måndag 16/6

Idag har jag sett klart på Lost och jag är lite besviken på de sista avsnittena! Säsongen började så bra och det var flera avsnitt som var 5.0. Men sen kom slutet och det var spännande och coolt men inte det jag hade hoppats på! Hade hoppats på ett 5.0 slut men istället blev det ett 3.0 slut! Sugit! Drog en flopprunda med Chan, gick rätt bra och det var riktigt kul som vanligt! Chan däremot kastade bort sin tredje flopp den här sommaren, han hade lånat den av mig också! Det var också sugit! Det var den andra sugia saken idag, men trotts det har det varit en bra dag och den är långt ifrån över! Nu är jag på nämligen på jobbet och inväntar eftersändningen av matchen mellan Polen och Kroatien!

Söndag 15/6

Måste först berätta om gårdagen! Inledde dagen med en fika med Garderobert, sen drog vi hem till Chan för att kolla på fotboll och dricka folköl! Det var en väldigt spännande match, tycker att Sverige gjorde en bra match trots allt! Det var en jävla oflyt att David Villa fick in bollen i sista spelminuten, Sverige var värda en poäng i matchen! Men nu får vi spöa Ryssarna i sista matchen eller det räcker iofs med att spela lika mot dem. Men jag tror vi vinner, bara Zlatans knä håller så! Efter fotbollen blev det en pokermatch, det var roligt, trots att jag var dålig! Efter det blev det fight hemma hos mig, vi kollade på UFC 85 och vi fick se en jävla massa bra fighter! När jag skulle lägga mig så ringde Norsken och ville ha sovplats! Han inledde övernattningen med att hälla ut sin kebab på min soffa, pepp! Därefter sov han på toan, eller sov och sov han spydde nog mest! Det var en göddig lördag måste jag säga!

Norsken njuter av sin kebab!                               Silent sover med öppna ögon!

Idag så drog jag, Linux och Anna ut till tornby! Det var en trevlig shopping runda, jag inhandlade mig en symaskin! Knappt pepp! Nu ska jag fixa så att alla kläder sitter 5.0! Efter shoppingen drog vi igång Condemned 2, Linux vågar inte lira det själv så jag fick vara med och lugna honom! Men spelet var pepp, läskigt och roligt (asså inte roligt så att vi satt och skrattade, utan det var roligt, underhållande att spela det)! Ser jag fram emot att spela klart det! Nu ska jag käka lite och sen dra en flopprunda med Chan innan fotbollen!

Condemned 2

Fredag 13/6

Idag har jag städat och det var på tiden! Jävla tråkigt att städa men ack så gött när det gjort! Sen blev det en glass på stan med Plisken och Emma! Nu är jag på jobbet och jag har precis sett Holland besegra Frankrike med 4-1! Jag säger som jag sa efter deras första match, när dom vann över världsmästarna Italien! Holland vinner EM i år! Måste visa er det här YouTube klippet som Linus visade mig för ett par dagar sen! Tror jag har sett klippet en 50 gånger för att inte överdriva (fast det är ju klart att jag gör)!

Tordag 12/6

Chan kom förbi och slappade lite, sen kom även Amanda förbi en sväng! Vi drog iväg på en shopping runda på stan! Jag hittade två t-shirtar och fyra linnen, pris 400kr! HM är bra ibland asså! Därefter drog vi en fika med Goran, han hade köpt Metal Gear 4! Funderar på att skaffa en P3a, bara för att få spela det! Metal Gear 2 och 3 är ju dom bästa spelen jag har spelat (kanske tar i förmycket nu men de är garanterat med på min topp 5!)! De är 5.0! Så jag är ju sjukt sugen på att köra 4an nu! Men jag kan ju fan inte köpa en P3a bara för det....eller? Nu ska jag jobba o slita, men jag måste bara visa er det här först!

Onsdag 11/6

Har inte hunnit skrivit något dom senaste dagarna! Har festat och varit social istället! I måndags var det grillparty hemma hos Otto i Motala! Det var jag, Norsken, Öhrn, Schuppe och Otto som hade skoj. Ottos och Schuppes brudar var också med en stund! Otto skötte grillen och det gjorde han väldigt bra, det blev en riktig festmåltid! Det var en väldigt trevlig kväll i Motala! Det måste vi göra om snart!

Grillparty hos Steeeeve!

I tisdags var jag väldigt bakfull, men det var bara att gå på ölen igen! Det var ju fotbollsfest hemma hos Chan! Det var en jävligt rolig kväll, bra fotboll, trevliga vänner och god öl! Kvällen avslutades med en sen pokertunering (jag vann)! En 5.0 kväll!

Fotbollsfest hos Chan!

Idag har jag sluppit bakfyllan, eller jag har varit lite seg men det är väl inget att klaga på! Personalmöte i Mjölby, sen var det fika med Plisken och Krypta på El Gusto (eller vad det heter)! Därefter slappade jag hos Öhrn och nu är jag på jobbet och bloggar! Nu blir det nog några avsnitt Rescue Me!

Söndag 8/6

Min syster har rest runt i Asien som volontärarbetare i 4 månader! Hon har varit i Thailand, Vietnamn, Kambodja och Laos! Men i onsdags kom hon hem till Sverige och idag fick jag träffa henne! Det var ett mycket trevligt återseende måste jag säga! Dessvärre hann jag inte träffa henne så länge, jag var nämligen tvungen att dra och jobba! Men vi ska kanske ta några öl till fotbollen på tisdag! Det kan bli jävligt roligt!

Jag, syrran och lilla mormor i bakgrunden!

Lördag 7/6

Nu är äntligen fotbolls EM i full gång och jag känner peppet! En månad med fotboll, sweeeet! Tjeckien vann över Schwiez i premiärmatchen! Nu inväntar jag matchen mellan Portugal och Turkiet, men den matchen får jag kolla på när jag kommer till jobbet! Så nu ska jag springa iväg till tåget! Men jag måste visa er det här YouTube klippet, knappt roligt!


Ska också säga att det blev Tinnis idag! Drog dit och badade med Linux, det var gött! Eyy!

Fredag 6/6

Shit vilken varm dag det har varit! Jag och Linus drog till trädgården o solade lite! Men det var nästan för varmt! Nu ska jag inte klaga på denna ljuvliga värme, det är jävligt gött att sommaren har orkat sig upp ända hit till Sverige! Men när det är så här varmt som det har varit idag, är det jävligt gött att vara vid något vatten, så man kan svalka sig lite! Blir kanske Tinnis imorgon!?! Efter en kall dusch och en bit mat drog jag, Norsken och Linus en flopprunda! Fan, det började jävligt bra men jag avslutade rundan jävligt dåligt! Men det var jävligt rolig ändå! Hade varit gött med en runda till men både jag o Norsken skulle jobba så vi fick nöja oss med en! Innan vi drog till jobbet visade Norsken mig en jävla massa sköj på YouTube! Måste visa den här gamla klassikern!


Nu ska jag jobba och kolla på Rescue Me! HEJ

Torsdag 5/6

Drog och badade med Anna, Linus, Johanna, Linus bror och hans böna! Det var jävligt gött, vattnet var varmt och blött! Man kunde vara i riktigt läng utan att frysa, det var gött på riktigt! Efter badet bjöd Linus och Anna på mat, vi fick lax och pasta! Efter maten hade Jessica styrt upp en öl på 55:an! Det blev mer än en kan jag lova, det var riktigt roligt vill jag lova! Efter 55:an blev det en whiskey hemma hos mig! Femail försökte göra mig snygg med hjälp av photoshop! Vet inte om han lyckades direkt! Det har varit en 5.0 dag iaf!

Jag som snygg!

Onsdag 4/6

Idag tog jag farväl av mina nära och kära i Oslo, drog nämligen hem till Linköping idag! Kändes tråkig, men tiden går fort och snart får jag träffa dom igen! Så jag fick sitta på tåget i 6 timmar, JIPPI, alltid lika roligt! Men idag hade jag iaf sällskap av Malin, som skulle hem för att besöka tandläkaren! Efter tåg bytet i Katrineholm, träffade jag Jessica på tåget! Hon hade varit och gjort sluttenta (eller var det sluttentor?), det sista innan sommarlovet! Nu är jag hemma och inväntar hockeyn! Det ska bli roligt, är jävligt peppad! Just det höll nästan på att glömma en sak! Jag och Frida sprang på den här musikvideon när vi slösurfade idag! Kolla in den, den är är 5.0!

Tisdag 3/6

Idag har det varit en riktig sommardag! Vi hoppade på en båt som tog oss ut till en ö (kommer såklart inte ihåg vad den hette, men det känns som det kvittar)! Där hade vi det gött, solade och badade! Fast jag badade inte, men alla dom andra badade! Eller jag vet inte om det kallas bada, de doppade sig iaf! Själv nöjde jag mig med att doppa fötterna och klappa maneterna (eller magneterna som Annie och Malin kallade dom)! Det blev ju såklart grillat till lunch, dessvärre grillade jag köttet lite förlänge! Så det var inte 5.0 som senast men det var ju gött ändå! Det var en väldigt trevlig dagsutflykt i den norska skärgården! På kvällen blev det myskväll och det var väldigt mysig! Dessvärre såg vi en lustig och jobbig film. Men det måste man göra ibland, om inte för att uppskatta dom göddiga mer! The Tracey Fragments hette den och jag ger den 2 Tarmar!


Måndag 2/6

Tänkte bara säga att jag har haft en 5.0 dag, idag! Varit ute i solen och floppat med Frida! Inte den bästa floppbanan dock, men det var roligt att få kasta lite! Därefter käkade vi indisk mat i solen med Sänkesson och Hanne! Avslutade dagen med en väldigt bra film! An American Crime hette den och jag ger den 4,5!  
image78
Ellen Page och Catherine Keener i An American Crime

Såg en inte lika bra film igår! Det var en skräckfilm som hette Rec! Dom första 3/4 av filmen var inte bättre än en 2 eller en 2,5! Men sen kom slutet och då var den väldigt läskig och obehaglig! Sista fjärde delen av filmen var en 5a! Fan att inte hela filmen var så!

Söndag 1/6

Kunde inte skriva något igår, var fan ute hela dagen! Först var det frukost och solningen som gällde! Sen var det bara att sticka hem och duscha och byta om! För på kvällen var det gillparty som stod på agendan! Fan vad gott det var med grillat, längtat så jävla länge efter det och jag kan säga att det knullade i munnen! Sen flyttade vi in förfesten hem till Sänkesson för att avnjuta lite musik och whiskey! Därefter blev det utgång och vi hamnade på världens varmaste pub! Men skoj hade vi, dessutom så spelades det bara bra musik, vilket var jävligt gött! Det var en riktigt rolig dag, en riktigt 5.0 dag!
image77
Förfest på norska!

P.s Såg att Detroit vann inatt mot Pittsburgh, nu leder dom med 3-1 i matcher! Ja ja, nu ska jag ut och möta Sänkesson o Hanne! Frida är på jobbet nu och sliter i värmen, så jag ska leka lite med Henke!


RSS 2.0